Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prihvatili ostavku Damira Jagačića

Toplak novi trener Varteksa

Samir Toplak
Marko Jurinec
15.03.2010.
u 19:46

Upravni odbor Varteksa prihvatio je ostavku trenera Damira Jagačića pa je varaždinsku momčad preuzeo dosadašnji sportski direktor Samir Toplak, koji će paralelno obavljati obje funkcije.

Samir Toplak novi je trener nogometaša Varteksa. Odlučeno jer tako na Izvršnom odboru kluba, nakon što je dosadašnji trener Damir Jagačić podnio neopozivu ostavku.

Razlozi Jagačićeva odlaska leže u tri uzastopna proljetna poraza koji su uz sve probleme oko kluba donijele dodatne turbulencije, ali i upitnost Varteksova prvoligaškog ostanka.

Jagačić je razmišljao o ostavci već nakon prvog proljetnog poraza od Istre 1961 u Varaždinu (0:2), a poraz od Zagreba (0:3) definitivno je prelio čašu.

Samir Toplak već je jedno vrijeme bio šef struke i to prije tri sezone kada je vodio momčad na dvije utakmice.

Toplak će uz vođenje momčadi Varteksa zadržati i sadašnju poziciju sportskog direktora varaždinskog prvoligaša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije