Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRED STADIONA

Tisuće Japanaca prosvjeduje dok traje svečano otvaranje: 'Ne želimo Olimpijske igre!'

Prosvjed
Foto: Reuters
1/2
23.07.2021.
u 14:48

- Ne želimo Olimpijske igre - uzvikuju prosvjednici koji smatraju da se Igre zbog situacije s koronavirusom ne bi trebale održati.

Dok u Tokiju traje svečano otvaranje Olimpijskih igara ispred Olimpijskog stadiona skupilo se nekoliko stotina prosvjednika koji nisu zadovoljni što se ovaj događaj održava.

- Ne želimo Olimpijske igre - uzvikuju prosvjednici koji smatraju da se Igre zbog situacije s koronavirusom ne bi trebale održati.

Ispitivanja javnog mijenja pokazala su da se većina stanovnika Japana protivi održavanju Olimpijskih igara koje se lani odgođene zbog pandemije koronavirusa.

Japan, država od 125 milijuna ljudi, do sada je imala 859 tisuća slučajeva zaraza koronavirusom, a preminulo je više od 15 tisuća ljudi. Japanci posljednjih tjedana bilježe rast broja novih zaraza koronom.

>> Pogledajte zanimljivosti o Olimpijskim igrama

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
17:16 23.07.2021.

Taj prosvjed je bio zanimljivije gledati nego otvaranje igara.

PI
PijemŽivce7
15:07 23.07.2021.

Tamo se ljudi bore protiv korone svim sredstvima a ovdje se debili ne žele cijepiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije