Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIG

Tin Srbić proglašen "gimnastičarom svjetske klase"

Tin Srbić
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/10
29.12.2017.
u 15:37

Priznanje i posebna zlatna značka FIG-a dodjeljuje se samo najboljim svjetskim vježbačicama i vježbačima

Međunarodna gimnastička federacija (FIG) dodijelila je 21-godišnjem Tinu Srbiću, svjetskom prvaku na preči, titulu "gimnastičara svjetske klase", priopćili su iz Hrvatskog gimnastičkog saveza na čiju je adresu stigla pošiljka s prigodnim zlatnom značkom.

Tin Srbić je u listopadu na Svjetskom gimnastičkom prvenstvu u kanadskom Montrealu iznenađujuće postao svjetskim prvakom na preči, za što je u domaćim proglašenjima za sportaša godine već nagrađen od Hrvatskog olimpijskog odbora te od predstavnika medija u tradicionalnom izboru Sportskih novosti.

Tin Srbić
1/16

Priznanje i posebna zlatna značka FIG-a dodjeljuje se samo najboljim svjetskim vježbačicama i vježbačima, a Međunarodna gimnastička federacija je u Tinovim vježbama prepoznala veliki potencijal 21-godišnjeg Zagrepčanina.

"Iskreno, iznenadilo me ovo priznanje i moram priznati da lijepo zvuči ta titula. Nisam to očekivao, ali ponosan sam što je i Svjetska gimnastička federacija prepoznala moje rezultate u ovoj godini. Trudit ću se opravdati ime "World Class Gymnast" i u nadolazećoj sezoni i s ponosom ću nositi i čuvati tu značku. Imat će posebno mjesto pored moje zlatne medaljice iz Montreala", izjavio je u priopćenju Tin Srbić.

Tin Srbić
1/12

Komentara 3

MN
Mnd7779
15:55 29.12.2017.

mladiću čestitam 🇭🇷

NI
nirovad
21:00 29.12.2017.

kao i obično svijet prepoznaje kvalitetu ali mi ne. Samo 2 komentara! Zamislite da je takvu počast dobio netko iz nogometa. I da, potrebna je gimnastička dvorana da bude više ovakvih sportaša.

LA
lakočemo
03:33 30.12.2017.

Bravo majstore, mlad dečko i tako, blago ti se roditeljima i puno sreće u budućem radu ,svaka čast....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije