Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Težak poraz Juga od Pro Recca

Split: Jadran ST i Jug AO susreli se u 3. kolu Hrvatske vaterpolske lige
Ivo Cagalj/PIXSELL
02.03.2021.
u 22:41

Teško se i prisjetiti utakmice u kojoj je momčad s Gruža izgubila četvrtinu sa 0-6, a u prve tri dionice utakmice postigli jedan jedini pogodak.

U utakmici petog kola drugog turnira B skupine LEN Lige prvaka vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja doživjeli su težak poraz u talijanskoj Ostiji od Pro Recca od čak 3-18 (0-4, 1-4, 0-6, 2-4). 

Dvoboj dvije neporažene momčadi iz ove skupine u potpunosti je pripao bogatom talijanskom klubu koji je Jugu nanio jedna od najtežih poraza u zadnje vrijeme.   

Teško se i prisjetiti utakmice u kojoj je momčad s Gruža izgubila četvrtinu sa 0-6, a u prve tri dionice utakmice postigli jedan jedini pogodak. 

Kod Juga je dva gola dao Loren Fatović, a jedan Marin Tomasović, dok je Pietro Figlioli s tri gola predvodio Pro Recco, kod kojeg je Hrvatski reprezentativni vratar Marko Bijač imao devet obrana.    

Dubrovčani su u prvoj utakmici u Ostiji, gradu pokraj Rima, pobijedili Ortigiju iz Sirakuze s 8-6, pa su na dobrom putu da osiguraju drugo mjesto u ovoj skupini i plasman na završni turnir. 

Vodi Pro Recco s 15 bodova, Jug ima 12, Olimpiakos 6, Marseille i Spandau po 4, a Ortigia 3 boda.  
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije