Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIKAO NA SUCE

Teniska ikona komentirala ispad Medvjedeva: Meni se to sviđa

REUTERS 26-09-2021 06:47 #2
Richard Cashin/REUTERS
29.01.2022.
u 19:50

„Da, vjerojatno pogrešnu osobu pitate za komentar tog slučaja. No, osobno volim vidjeti emocije kod tenisača. Nekada smo mnoge gluposti na terenu izgovarali Connors i ja, Lendl također.

Lamerički tenisač John McEnroe bio je jedan od rijetkih koji je stao u obranu Rusa Danila Medvjedeva i njegovog ponašanja u polufinalu Australian Opena.

Ruski tenisač, koji je pobjedom protiv Grka Tsitsipasa izborio nedjeljni finalni meč protiv Rafaela Nadala, izgubio je kontrolu tijekom polufinalnog susreta. Žestoko i prilično nepristojno je vikao prema glavnom sucu tražeći da ovaj reagira i kazni Tsitsipasa zbog navodnih uputa koje je Grk dobivao iz svoje lože.

Mnogo prašine je podiglo ponašanje Medvjedeva i velika većina je negativno komentirala njegovo ophođenje, ali ne i 62-godišnji McEnroe. Njegove su riječi donekle i shvatljive jer je i sam Amerikanac tijekom karijere tko zna koliko puta reagirao na sličan i mnogo gori način.

„Da, vjerojatno pogrešnu osobu pitate za komentar tog slučaja. No, osobno volim vidjeti emocije kod tenisača. Nekada smo mnoge gluposti na terenu izgovarali Connors i ja, Lendl također. Da, ponašali smo se na takav način, ali zbog toga je sve bilo zanimljivije, zar ne? Ponavljam, meni se to sviđa“, rekao je McEnroe, koji je tijekom veličanstvene karijere osvojio sedam pojedinačnih Grand Slam naslova, ali i devet u konkurenciji parova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije