Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"DEZINFORMACIJE"

Đokovićev odvjetnik oštro demantirao BBC: Imam i službenu potvrdu

28.01.2022.
u 17:27

Stoga je Đokovićev odvjetnik Goran Draganić u priopćenju obavijestio javnost da o takvom nečemu nema ni govora te spomenuo i službenu potvrdu suda kao svoj dokaz

Situacija oko najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića, koji iz Srbije gleda Australian Open, još uvijek se ne stišava. Brojni renomirani svjetski mediji i dalje prepričavaju njegovu situaciju iz raznih kuteva, a čini se da su ove posljednje informacije, koje su se čak pojavile na BBC-u i CNN-u, netočne.

Naime, u najpopularnijim svjetskim medijima je izašla informacija kako je protiv Novaka Đokovića započeo kazneni postupak zbog navodnog lažiranja PCR testa, a tu se Đokovićev tim ipak morao oglasiti.

Stoga je Đokovićev odvjetnik Goran Draganić u priopćenju obavijestio javnost da o takvom nečemu nema ni govora te spomenuo i službenu potvrdu suda kao svoj dokaz.

- Povodom objavljivanja netočnih informacija u pojedinim medijima da je protiv Novaka Đokovića podnesena kaznena prijava i da se protiv njega vodi kazneni postupak, želim obavijestiti javnost da sam od Prvog osnovnog javnog tužiteljstva u Beogradu dobio službenu potvrdu da ovo javno tužiteljstvo nije pokrenulo kazneni postupak protiv Novaka Đokovića, niti je protiv njega podnesena bilo kakva kaznena prijava - poručio je odvjetnik srpskog tenisača.

Komentara 1

Avatar gracanica
gracanica
03:48 29.01.2022.

Britanci lazu, ko bi reko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije