Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOGLI LIJEČNICI

VIDEO Tenisač se srušio na terenu nakon meča: Odveli ga u kolicima

Twitter
29.01.2022.
u 12:24

Menšik je i tijekom meča nekoliko puta padao te se žalio na grčeve. Ozbiljnijih posljedica srećom nema, a neugodnu snimku je objavio i službeni Twitter profil Australian Opena

Američki tenisač Bruno Kuzuhara pobijedio je češkog tenisača Jakuba Menšika sa 7:6, 6:7, 7:5 u finalu juniorskog Australian Opena. Meč je završio nakon tri sata i 45 minuta, a bio je toliko iscrpljujuć da su Menšika s terena odveli liječnici u kolicima.

Menšik je i tijekom meča nekoliko puta padao te se žalio na grčeve. Ozbiljnijih posljedica srećom nema, a neugodnu snimku je objavio i službeni Twitter profil Australian Opena.

 

Podsjetimo, u ženskoj konkurenciji juniorki, Zagrepčanka Petra Marčinko osvojila je prvi Grand Slam u karijeri pobijedivši  Sofiju Costoulas s 7-5, 6-1 nakon samo sat vremena i 16 minuta. 

Ključne riječi

Komentara 5

TA
Tajg
13:08 29.01.2022.

Vakcina prva,druga, treća ili četvta,šta veli Filipović koji je ulog račun na odgovor.

CR
crocro
15:52 31.01.2022.

To će se pripisati preopterećenju organizma i kao normalna pojava. Ako je primio buster to nema blage veze s padanjem na pod. Samo fizička iscrpljenost je uzrok. Tako treba biti zapisano.

CR
crocro
15:48 31.01.2022.

Došlo vrijeme da po sportašima i dr javnim osobama vidimo kakve posljedice nose busteri. Na sreću kolo se polako okreće, polako ali se okreće. Samo je pitanje koliko će još ljudi pokleknuti na terenima dok se kotač potpuno vrati na polazište.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije