Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA GAZZETTE

Talijanski nogometaši otkrili: Mučimo se s depresijom

Francesco Totti (1)
Reuters/Pixsell
10.10.2013.
u 16:46

Dvije trećine anketiranih igrača smatra da je Mario Balotelli među najprecjenjenijim igračima u Seriji A

Anonimna anketa koju je Gazzetta dello Sport provela među 50 nogometaša talijanskog prvenstva između svibnja i rujna dala je iznenađujuće rezultate.

Ako ste pomislili da uz milijune eura na bankovnom računu ne ide depresija, prevarili ste se. Čak 29 igrača odgovorilo je da je depresija problem među njima, a dvanaestorica su odgovorila kako su je osobno iskusili.

Na pitanje o rasizmu, njih 36 posto odgovorilo je da su čuli rasističke komentare suigrača. Dvojica od 50 ispitanih smatraju da je tamnoputim igračima teže ostvariti karijeru.

Trojica su odgovorila da su tijekom karijere igrala u istoj momčadi s nekim tko je bio deklarirani homoseksualac, a 34 posto njih smatra da bi gay igrači, otkriju li javnosti svoju seksualnu orijentaciju, bili drukčije tretirani i time si ugrozili karijeru.

Igrači su bili ispitivani i o trenerima i igračima u Seriji A, a dvije trećine njih smatra da je Mario Balotelli među najprecjenjenijim igračima u ligi.

Među trenerima najdraži im je strateg Juventusa Antonio Conte te s njim želi raditi 32 posto igrača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije