Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMANE FADIL

Talijanski model razotkrio skandal nogometnog moćnika. Kruži priča da je naručio njezino ubojstvo

Screenshot Twitter
27.03.2023.
u 14:41

Kontroverzni talijanski političar sudjelovao je u mnogim aferama, ali se uvijek uspjevao izvući

Marokanski supermodel Imane Fadil bila je poznata kao žena koja je otkrila što se događa u privatnom životu bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija. Prema njezinim navodina, godinama je nekdašanji gazda Milana organizirao orgije s prostitutkama i manekenkama, a zbog toga što je sve obznanila javnosti mnogi sumnjaju da je otrovana i preminula u teškim mukama.

Naime, Imane je preminula mjesec dana nakon što je zaprimljena u bolnicu, a liječnici su utvrdili da je riječ o teškom trovanju. Poznata ljepotica je nakon duge borbe za život ipak izgubila te je tako preminula u 34. godini. Mnogi danas smatraju kako ju je života stajao sukob s Berlusconijem zbog kojeg je postala njegova neprijateljica, a šuška se da je svoje prste umiješala i talijanska mafija koju je unajmio upravo Silvio.

Imane koja je umrla u ožujku 2019. godine u čudnim okolnostima, prva je progovorila o skandaloznim radnjama kontroverznog političara koji trenutno drži Monzu, novog talijanskog prvoligaša. Naime, ona je tada na suđenju koje se vodilo protiv Berlusconija zbog seksa s maloljetnicama svjedočila o tome kakve je zabave organizirao.

Rekla je pred sudom kao svjedokinja da je za jednu od zabava na kojima je sudjelovala bila plaćena 2000 eura za noć te je priznala da je više puta spavala s bivšim premijerom za novac. U Italiju je iz Maroka stigla kao 25-godišnjakinja, a istraga o smrti zatvorena je nakon tri godine zbog nedostatka dokaza.

 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
15:06 27.03.2023.

da u to vrijeme su moralne vertikale Boban i Simic igrale za Milan ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije