Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvaput osvajao LP

Talijanska legenda objavila završetak igračke karijere

Italy's Andrea Pirlo (R) shoots the ball past Croatia's Ivan Perisic during their Euro 2016 Group H qualifying soccer match at the Poljud Stadium in Split, Croatia, June 12, 2015. REUTERS/Antonio Bronic   Picture Supplied by Action Images
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
06.11.2017.
u 18:33

Tijekom svoje bogate karijere Pirlo je igrajući za talijanske velikane Milan i Juventus dva puta osvojio Ligu prvaka, a šest puta je bio talijanski prvak

Bivši talijanski nogometni reprezentativac, član momčadi koja je 2006. godine osvojila naslov svjetskog prvaka, 38-godišnji Andrea Pirlo objavio je u ponedjeljak završetak svoje igračke karijere.

Tijekom svoje bogate karijere Pirlo je igrajući za talijanske velikane Milan i Juventus dva puta osvojio Ligu prvaka, a šest puta je bio talijanski prvak, dok je karijeru završio u američkoj MLS, u dresu New York Cityja.

- Želio bih se zahvaliti svojoj obitelji i svim momčadima za koje sam imao čast nastupati, svakom suigraču uz kojega sam imao zadovoljstvo igrati i svim ljudima koji su omogućili da moja karijera bude ovako nevjerojatna - objavio je Pirlo.

Pirlo je za talijansku reprezentaciju upisao 116 nastupa i postigao 13 pogodaka.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 1

TA
tarzan
19:33 06.11.2017.

Svaka ti čast care

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije