Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan

Montelli ultimatum, Gattuso njegov nasljednik?

05.11.2017.
u 08:04

Milan zapravo želi jednog od dva trenera – Antonija Contea i Carla Ancelottija, ali ni jedan od njih u ovom trenutku ne može preuzeti momčad

Vincenzo Montella mora pobijediti Sassuolo u nedjelju, u protivnom će dobiti otkaz. Barem tako tvrde talijanski mediji, a oni navode i kako je jedini realni izbor za njegovog nasljednika u ovom trenutku - Gennaro Gattuso.

Iako zapravo ima jako malo trenerskog iskustva (u Sionu je bio trener i igrač tri utakmice, osam utakmica je vodio Palermo, a 17 OFI s Krete. Duže se zadržao jedino u Pisi u Serie C), Gattuso je na čelu mlade momčadi Milana koja se natječe u Primaveri te je već pod ugovorom. Usto, Gattuso je legenda kluba i dio slavne Milanove povijesti.

1/5

Naravno, na tržištu su dostupni i puno iskusniji treneri, ali nitko se ne čini idealnim. Tu su Walter Mazzarri, Thomas Tuchel, Francesco Guidolin i preskupi Laurent Blanc. Luis Enrique je bez posla, ali teško da bi pristao preuzeti momčad u pola sezone, a Paulo Sousa je na korak do Kine.

Milan zapravo želi jednog od dva trenera – Antonija Contea i Carla Ancelottija, ali ni jedan od njih u ovom trenutku ne može preuzeti momčad.

Chelseajev trener je pod ugovorom, a Ancelotti je uzeo ostatak sezone za odmor. Milanu vjerojatno treba novi trener, no trebaju mu i bolji igrači želi li se ravnopravno s Juventusom, Napolijem, Interom i Romom boriti za naslov. Ove su sezone čelnici Milana puno kupovali, ali sudeći po dosadašnjim igrama, to su samo dobri, ali ne i vrhunski igrači. A uz sve nabrojeno, još su i kineski vlasnici upali u financijske probleme. 

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:26 05.11.2017.

Dajte vi iz Večernjeg bacite bombastičan naslov da Ante Čačić preuzima Milan! Isto onako podrugljivo kao što su talijanski mediji rekli da Carlo Ancelotti preuzima hrvatsku reprezentaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije