Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Interu samo bod kod kuće protiv Torina

Inter - Torino
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
05.11.2017.
u 15:10

Crno-plavi su imali dominaciju, no nisu se baš najbolje snalazili pred protivničkim golom gdje su njihovi pokušaji uglavnom odlazili pokraj gola

Inter i Torino su u prvoj utakmici nedjeljnog programa 12. kola Serie A na Giuseppe Meazzi odigrali bez pobjednika 1:1.

Crno-plavi su imali dominaciju, no nisu se baš najbolje snalazili pred protivničkim golom gdje su njihovi pokušaji uglavnom odlazili pokraj gola.

To je kažnjeno u 60. minuti kada je Falqué lijepo zabio s ruba šesnaesterca za vodstvo gostiju. Ipak, Inter je do izjednačenja stigao u 79. minuti kada je Perišić ubacio s lijeve strane, Icardi spustio loptu za Edera, koji iz blizine pogađa za 1:1.

Do kraja utakmice svaka momčad imala je po jednu veliku priliku, Vecino je kod domaćina pogodio okvir gola, dok je Belotti u posljednjim trenucima iz izgledne situacije pucao pokraj gola.

Perišić je igrao cijelu utakmicu, dok je Brozović ušao u 76. minuti. Inter je remijem propustio priliku da bar privremeno sjedne na vrh ljestvice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije