Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Conte se ne boji

Talijani polupali lončiće: Vrsaljko debitant, Olić ima 33 nastupa, a Lovren samo 10!?

Ivica Olić
Sanjin Strukić/PIXSELL
15.11.2014.
u 20:40

- Nije mi bilo lako gledati sve ove ozljede, ali radili smo dobro, pozitivni smo. Mi želimo odigrati kao momčad, optimist sam. Dvoboj s Hrvatskom za nas je posebna utakmica

Vrijedni domaćini uoči dolaska Antonija Conte svim novinarima podijelili su popis hrvatskih reprezentativaca s datumom rođenja, brojem nastupa i brojem golova. Simpatična gesta, ali što će kad su im se potkrale brojne greške. Po Talijanima Olić ima 33 nastupa i 13 golova (protiv Italije igra stotu utakmicu, postigao je 19 golova), Dejan Lovren ima 10 nastupa (u stvarnosti 30), Šime Vrsaljko još uvijek nije debitirao za Hrvatsku, a utakmicu protiv Argentine nisu ni uvrstili, pa je tako Anas Sharbini ostao na nula golova. Ispalo je da na hrvatskom popisu od 25 igrača ima pet debitanata, te trojica s jednom utakmicom za reprezentaciju. Nije da gledamo svaku sitnicu, ali neka se zna...

Inače, Conte je djelovao dosta zabrinuto, on i Gianluigi Buffon nisu nam baš na završnoj presici izgledali optimistično. Hrvatski izbornik Kovač kazao je kako nitko protiv Italije na San Siru ne može biti favorit.

- To su riječi inteligentne osobe, Kovač je bivši igrač i ima iskustva. Hrvatska je momčadi s puno talenta, moguća su sva tri rezultata. Nema slabih igrača u hrvatskim redovima, sve su to strašni igrači - rekao je Buffon.

Conte se nada će se utakmica igrati, da će travnjak biti spreman. Ali, nije mu lako ni složiti momčad zbog brojnih ozljeda.

- Nije mi bilo lako gledati sve ove ozljede, ali radili smo dobro, pozitivni smo. Mi želimo odigrati kao momčad, optimist sam. Dvoboj s Hrvatskom za nas je posebna utakmica. Ne bojim se Hrvata, ali ih respektiram. Proučili smo sve dobre i loše strane Kovačeve momčadi, ali to ću ostaviti za sebe. Vidio sam gdje ih možemo raniti i znam na što moram paziti da oni nas ne rane - kaže Conte. 

Naravno, ni presica talijanske reprezentacije nije mogla proći bez teme dana, povratka Roberta Mancinija u Inter.

- Žalim za Mazzarijem, ali takav je život trenera. Želim mu dobrodošlicu, on će podići kvalitetu klupskog nogometa Italije - kaže Conte.

>>Hrvatska zbog kiše nije mogla trenirati, Kovač: Može se igrati jedino vaterpolo

>>Pogledajte kako su vatreni odradili trening na potopljenom San Siru

Do subote navečer za utakmicu Italija - Hrvatska prodano je 63 tisuće ulaznica.

Komentara 6

MN
Marsij@n@c
21:36 15.11.2014.

slovenc00715.11.2014 u 20:59h Mi danas deremo Engleze a vas če sutra izbušit Italjani! >>>>> E moj EU Jovane,stvarno ste ih oderali....ha,ha,ha jesi li mislio na skijanje?

KE
keramicar1
21:33 15.11.2014.

kaj se je zgodilo deracu?

L0
luena 01
22:33 15.11.2014.

hahahah Olic ima 33 nastupa,Vrsaljko debitant! a Lovren samo 10?,,,, nista novo od susjeda Talijana , sa njihove strane to nije neznanje nego podcjenjivanje i arogancija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije