Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVLJA GAZZETTA

Talijani pišu o novim napadima BBB-a: Policija morala evakuirati građane zbog nereda u supermarketu

ITA, UEFA CL, AC Milan vs Dinamo Zagreb
EXPA/ laPresse/ Spada
15.09.2022.
u 14:47

Imamo i nastavak navijačkih nereda u Milanu.

Bad Blue Boysi i milanska skupina Curva Sud imali su jučer tijekom dana žestoke okršaje na ulicama Milana. 

Ugledna Gazzetta dello Sport javlja o novim ekscesima navijača Dinama.

- Dvojicu navijača gostujuće momčadi spasili su policajci nakon što ih je napalo više maskiranih huligana Milana. Jedan od Hrvata prevezen je u bolnicu, ali s manjim tjelesnim ozljedama. Kao da sve ovo nije dovoljno, vandalizam se dogodio i u kvartu City Life. Tamo je 36 hrvatskih ultrasa upalo u supermarket, što je prouzročilo evakuaciju svih posjetitelja trgovine. Na kraju ipak nije bilo nikakve materijalne štete. - piše čitani talijanski medij. 

To nije bilo sve, oko 50 pripadnika Boysa se odvojilo od skupine kako bi krenuli prema trgu Axum i napali milaniste, uslijedila je tučnjava nakon koje je bilo lakše ozlijeđenih izgrednika. 

Dinamo je sinoć bodrilo oko 4000 tisuće navijača koji su smješteni na najvišu stadionsku etažu jer su se iz policije bojali većih nereda.

>> Arijan Ademi danas će protiv Milana na San Siru ostvariti svoj stoti europski nastup za plave

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije