Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvukao iz štucne

Što je Messi uzeo na utakmici protiv Olympiakosa?

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
19.10.2017.
u 15:56

Liječnici Barce svjesni su rizika od ozljeda svog najboljeg igrača te čine sve u prevenciji istih.

Leo Messi je u pobjedi 3:1 protiv Olympiakosa postigao stoti pogodak u europskim natjecanjima (97 u Ligi prvaka i tri u Superkupu). Na Messijeve rekorde smo navikli, međutim nešto neprimjetnije je prošao potez Argentinca u desetoj minuti utakmice kada je izvukao nešto iz svoje štucne i stavio u usta.

Bilo je teško za pretpostaviti o čemu se točno radi, ali je kasnije objavljena informacija kako je u pitanju tableta glukoze, čije se konzumiranje preporuča u prvih 15 minuta fizičkog napora jer su tada mišići najosjetljiviji, piše Goal.

Messi je od početka sezone odigrao sve susrete za Barcelonu i argentinsku reprezentaciju (ukupno 1530 minuta), a očito je kako su Barcini liječnici svjesni rizika od ozljeda svog najboljeg igrača te čine sve u prevenciji istih.

Navedene tablete često koriste sportaši, ali još nije do kraja razjašnjeno koji je najbolji trenutak za uzimanje glukoze, nakon zagrijavanja i prije početka utakmice ili nakon prvih desetak minuta.

Komentara 1

IL
ilijan
19:43 19.10.2017.

To je sve čisti otrov!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije