Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUČE GA OZLJEDE

Talentirani hrvatski sportaš iznenada prekinuo karijeru sa samo 25 godina

19.04.2022.
u 22:15

"Elias Kolega nažalost zbog ozljeda završava svoju uspješnu natjecateljsku skijašku karijeru", potvrdio je Hrvatski skijaški savez na svojoj Facebook stranici.

Hrvatski skijaš Elias Kolega odlučio je prekinuti karijeru sa samo 25 godina. 

Kolege nema u sastavu hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija za sezonu 2022./2023. nakon čega je postalo jasno da se oprašta od skijanja.

"Elias Kolega nažalost zbog ozljeda završava svoju uspješnu natjecateljsku skijašku karijeru", potvrdio je Hrvatski skijaški savez na svojoj Facebook stranici.

Kolega je bio vrlo perspektivan hrvatski skijaš, no problemi s ozljedama krenuli su prije dvije godine kada je prilikom kondicijskog treninga na Mljetu na rolama pao i slomio potkoljenicu desne noge. Nakon toga se vratio na skije, ali se i dalje borio s ozljedama.

Kao njegov najveći uspjeh pamtit će se slalom u Adelbodenu kada je s drugom vožnjom na strmini nalik na 'profesorski' stil Ivice Kostelića došao do 6. mjesta. Kolega je tri puta predstavljao Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu i jednom na Zimskim olimpijskim igrama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije