Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Špijun u misiji Goran Vučević zadužen je za Izrael

Svi znamo Benayouna, a bolji od njega je Rafaelov

'Israeli Yossi Benayoun (C) vies with Georgian Levan Kobiashvili (L) during their Euro 2012 group F qualifying match on September 7, 2010 in Tbilisi. AFP PHOTO / DMITRY KOSTYUKOV'
'VANO SHLAMOV'
09.09.2010.
u 10:05

Izbornik Luis Fernandez podigao im je moral, zbližio se s igračima i imaju odlično ozračje u momčadi, kaže Goran Vučević.

Jedva se probudio; skaut reprezentacije Goran Vučević od ponoći do podne putovao je iz Gruzije. Pratio je dvoboj Gruzije i Izraela. Pun je impresija o ozračju u Tbilisiju.

– Tamo neće biti nikome lako, to je ludilo. Pun stadion, fanatično navijanje – kazao je Vučević.

Trenutačno nas više zanima Izrael, s kojim igramo za mjesec dana. Vučević je gledao njihove obje utakmice.

– Iznimno su kvalitetni, ali trenutačno ne pokazuju ono što znaju. Izrael ima odlične individualce, svi znamo za Benayouna, a na mene je bolji dojam odstavio Rafaelov, od njega sve polazi. Igraju 4-2-3-1, zadnja četvorka brine se samo o svom golu, a sredina terena iznimno je motorična. Ne smije im se pustiti da kontroliraju igru, tada postaju opasni, to je osnovno. Izbornik Fernandez podigao im je moral, zbližio se s igračima, imaju odlično ozračje u momčadi – kaže Vučević.

Komentara 3

HO
hotfishlake
10:12 09.09.2010.

tek su se nasi spaneri oporavili od straha od grcke a ovaj nas vec plasi novom supersilom - izraelom!

Avatar Castro
Castro
11:22 09.09.2010.

hotfishlake@, upravo je to ono sto mi smeta. Sa ovim igracima smo bili medju prvih deset na svijetu ali nismo vise nigdje u ulozi favorita.

ZO
Zonasumraka39
12:49 09.09.2010.

Protiv Izraela je bilo teško i za vrijeme hrabrog Bilića,i tada nas je spasio Dudu....,on je izvukao kvalifikacije za EP 2008,sada ga nema nigdje,englezi su ga dobro onesposobili i ostavili traga na njegovoj psihi,to im je uostalom bio i cilj..i sad nemamo Dudua,a osim njega zapravo nemamo nikoga drugog....,ako on ne funkcoinira u napadu, te Modrić u sredini,teško da ćemo vidjeti EURO 2012...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije