Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Umbro: Pronađite sve što vam treba za nogomet već od 59,99 kn

Umbro: Sve za nogomet na Mondu
Foto: Mondo.hr
1/10
PR
Autor
PR članak
13.10.2014.
u 09:52

Mondo je za vas pripremio odličnu Umbro ponudu kojom se od glave do pete možete opremiti za nogometne aktivnosti.

Duga Umbro tradicija u kombinaciji s vrhunskim cijenama, apsolutni je sportski hit. Tvrtka Umbro osnovana je u prošlom stoljeću, a kvaliteti branda svjedoči povjerenje kupaca diljem svijeta.  Mondo nudi nudi čitav niz Umbro proizvoda – od majica, trenirka, hoodica, tenisica, nogometnih lopti. Suvremeni dizajn upotpunjen modernim detaljima i prepoznatljivim logom viđa se na svakom sportskom događanju pa je vrijeme da i vi svoju sportsku garderobu upotpunite i obnovite Umbrovim proizvodima po veoma prihvatljivim cijenama.

Umbro odjeća za sport i slobodno vrijeme

Muške majice kratkih rukava dostupne su po cijeni od samo 59,99 kn. Popularne hoodie majice s kapuljačom i zipom kao stvorene su za jesenske dane, a snižena cijena od 167,99 kn više je nego primamljiva. Uz njih kombinirajte donje dijelove trenirki već od 131,99 kn. Komplete trenirki možete pronaći već od 295,99 kn.

Nogometne tenisice i lopte

Kako biste bili u potpunosti spremni za nogometne utakmice u kvartu, Mondo vam donosi tenisice i kopačke. Dječje modele potražite već od 172,49 kn, a za odrasle od 229,99 kn.

Za kraj jedino što vam preostaje jest kupiti loptu i uputiti se na igralište. No, Mondo se pobrinuo i za to te na portalu možete pronaći loptu već od 69,99 kn.

Posjetite Mondo i u nekoliko klikova mišem opremite se za nogomet.

 

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 19,90 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?