Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osim Parkera

Suvlasnik West Hama: Svi su igrači na prodaju!

West Ham
AFP
27.04.2010.
u 13:11

David Sullivan, suvlasnik londonskoga nogometnog prvoligaša West Hama, toliko je revolitiran aktualnom sezonom svog kluba da je najavio spremnost na prodaju čitavoga igračkog kadra, s jednom iznimkom.

Čekićari, koje vodi bivši Chelseajev talijanski napadač Gianfranco Zola, cijelu su se sezonu mučili i nizali loše rezultate, a ostanak u Premijernoj ligi praktički su osigurali tek dva kola prije kraja. Doduše, teoretski još nisu sigurni, ali bi ih samo ''matematička katastrofa'' mogla pogurnuti u niži razred, budući da na 17. mjestu, zadnjem koje vodi u Premijernu ligu i sljedeće sezone, imaju 34 boda, šest više od Hulla na 18. poziciji. Pritom West Ham ima gol-razliku -18, a Hull City -41.

- Spremni smo prodati svakog igrača iz svoje momčadi, ako za bilo kojeg od njih dobijemo odgovarajuću ponudu. Svakoga možemo prodati osim jednog - Scotta Parkera. Pozicija koju zauzimamo na ljestvici je sve samo ne zadovoljavajuća – izjavio je Sullivan te nastavio:

- Parker jedini nije na prodaju. On ima još nekoliko godina ugovora s nama, a u nekoliko navrata je isticao da želi ostati u našem klubu. Parker je naš gospodin West Ham – kaže Sullivan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije