Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKRIVEN U VILI

Susjedi progovorili o Michaelu Schumacheru, njihove riječi nisu ohrabrujuće...

Formula 1 - M. Schumacher wins Spanish Grand Prix
Rainer Jensen/DPA/PIXSELL
24.09.2022.
u 10:45

- Prije smo viđali Michaela. No, sada ga naravno nitko ne vidi. Ponekad mu vidimo suprugu kako jaše konja. No Michaela? Nikad - rekao je jedan stanovnik Glanda

Vila obitelji Michaela Schumachera dobro je skrivena iza visokih zidina u švicarskom Glandu. U tom gradu živi oko 11 tisuća ljudi. Novinari su od mještana pokušali doznati može li se možda vidjeti Michaela Schumachera na ulicama.

- Prije smo viđali Michaela. No, sada ga naravno nitko ne vidi. Ponekad mu vidimo suprugu kako jaše konja. No Michaela? Nikad - rekao je jedan stanovnik Glanda, prenosi njemački InTouch.

Drugi građanin je dodao:

- Naravno da ga ne želimo zaboraviti. Ali niti ne želimo govoriti o ovoj temi.

Izjave susjeda ne daju previše nade, navodi InTouch. Ako ga ne vide ni najbliži, ima li šanse da ga javnost ikada više vidi?

Podsjetimo, legendarni vozač formule 1 doživio je tragičnu nesreću na skijanju u francuskom resortu u prosincu 2013, nakon koje je gotovo šest mjeseci bio u medicinski induciranoj komi. Od 2014. godine, kada je prebačen u obiteljski dom zbog rehabilitacije, obitelj Schumacher povukla se iz javnosti kako bi zaštitila njegovu privatnost, a o nesreći i svom suprugu Corinna je prošle godine progovorila i u Netflixovu dokumentarcu "Schumacher". 

– Nedostaje mi svakog dana. Promijenio se, ali je prisutan. I dalje mi svakodnevno pokazuje koliko je snažan – rekla je Corinna te dodala:

– Nikada nisam krivila Boga za ono što se dogodilo, bila je to stvarno loša sreća, isto se može dogoditi svakome. 

>> Roger Federer objavio kraj karijere

Ključne riječi

Komentara 7

ŠT
štrik
11:35 24.09.2022.

Strvinari, ostavite čovjeka na miru.

LA
larala
11:31 24.09.2022.

Bolesni novinari ne daju mira nastradalom čovjeku i njegovoj obitelji jer teška patologija treba hranu. Guštati u tuđoj boli je "in" u modernom svijetu dok je mir obitelji koja se nalazi u teškoj situaciji nezamisliva.

GI
gira
16:12 24.09.2022.

prešli ste na susjede? ah, siromaštvo duha, glavno da je želudac pun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije