Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEME JE ZA ISTINU

Schumacherov prijatelj: Obitelj godinama laže o Michaelovu zdravstvenom stanju

Austrian Grand Prix
Florion Goga/REUTERS
20.07.2022.
u 10:05

– Mogao sam razumjeti kakva je situacija kad se to dogodilo. Uostalom, uvijek sam radio sve da zaštitim Michaelov privatni život. No otada od njih ne dobivamo ništa osim laži.

Bivši dugogodišnji menadžer Michaela Schumachera Willi Weber opet je govorio o zdravstvenom stanju sedmerostrukog prvaka u formuli 1 i njegovoj obitelji. Weber smatra da Schumacherova obitelj nešto taji jer se potpuno izolirala i ne daje nikakve informacije iako je od kobnog pada na skijanju prošlo osam godina.

Weber odlično poznaje Schumachera budući da ga je vodio od juniorskih dana do 2012. godine. Rekao je da je bio "drag i odan prijatelj". No, sada ga muči to što ne može doći ni do kakvih informacija.

– Više stotina puta pokušao sam kontaktirati Corrinu (Schumacherova supruga, op.a.). Nije mi odgovorila. Zvao sam i Jeana Todta koji mi je rekao da ne idem u bolnicu, da pričekam jer je prerano. Kad sam sutradan zvao, nitko mi se nije javio. Maknuli su me na stranu govoreći da je prerano, a sad je prekasno. Prošlo je devet godina. Vrijeme je da kažu istinu – rekao je Weber te dodao:

– Mogao sam razumjeti kakva je situacija kad se to dogodilo. Uostalom, uvijek sam radio sve da zaštitim Michaelov privatni život. No otada od njih ne dobivamo ništa osim laži.

Weber je na kraju zaključio:

– Nisam očekivao ovakvo ponašanje i zbog toga sam još uvijek ljutit.

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, a otkriveno je i zašto

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
16:15 20.07.2022.

što tebe briga, schumaher više nije javna osoba,...njihova stvar... vjerojatno ne žele da njegovi kvazi prijatelji slikaju i daju izjave ala ova novinama.

DU
Deleted user
11:38 20.07.2022.

Možda im odgovara trošiti njegovu lovu dok je čovjek u komi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije