Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP

Super je kad se djevojke bacaju za loptom na plus 50

13.02.2018.
u 00:28

Vremena za slavlje nema, već 14. veljače gostujete u Švedskoj koja vas je pobijedila u Zagrebu

Košarkašice Hrvatske ostvarile su rekordnu pobjedu otkako se natječu na raznim natjecanjima. U kvalifikacijama za odlazak na Europsko prvenstvo 2019. godine pobijedile su u gostima Makedoniju sa 108:47.

S ovom pobjedom još su više odškrinuta vrata plasmana na Euro, no trebat će još najmanje tri pobjede da se tamo i ode jer je Italija pomalo neočekivano slavila u gostima kod Šveđanki.

1/7

– Moram priznati da smo od prve sekunde krenule ozbiljno u utakmicu. Dogovor je bio da se nikoga ne podcjenjuje. Krenule smo s dobrom i agresivnom obranom, ukrale nekoliko lopti. Napravile smo mnogo tranzicija i lakih koševa koji su nas podignuli tako da se kasnije i napad dobro otvorio jer smo dobro odradile obrambeni dio. Od prve do zadnje, sve smo odigrale super – rekla je Antonija Sandrić.

Vremena za slavlje nema, već 14. veljače gostujete u Švedskoj koja vas je pobijedila u Zagrebu.

– Bit će teška utakmica sa Švedskom jer igramo kod njih, na njihovu terenu. One su stvarno dobra reprezentacija, kvalitetna na svim pozicijama. Naš je posao da pokušamo odraditi utakmicu kao i protiv Makedonije – agresivnu obranu, dati sve od sebe pa što bude – zaključila je Sandrić.

Sretna je bila i izbornica Anđa Jelavić.

– Stvarno moram pohvaliti našu igru, naše cure jer su ovo stvarno dobro odradile. Jako sam ponosna jer, kad vidite da se igračice na +50 bacaju za loptom, sve vam je jasno – zaključila je izbornica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije