Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva dominacija!

Hrvatice predvođene Antonijom Sandrić slavile sa čudesnih 61 razlike

Antonija Sandrić
Foto: Sanjin Strukić
1/7
10.02.2018.
u 23:20

Najučinkovitije u sastavu Hrvatske bile su Antonija Sandrić sa 22 i Marija Režan sa 18 koševa

Hrvatska ženska košarkaška reprezentacija u susretu je 3. kola skupine H kvalifikacija za EuroBasket koji će se 2019. godine održati u Latviji i Srbiji ostvarila drugu pobjedu svladavši na gostovanju u Skoplju Makedoniju s visokih 108:47 (27:12, 21:8, 28:19, 32:8).

Najučinkovitije u sastavu Hrvatske bile su Antonija Sandrić sa 22 i Marija Režan sa 18 koševa, dok je Andželika Mitrasinović sa 22 poena bila uvjerljivo najbolja u domaćoj ekipi.

U drugom susretu ove skupine igranom u subotu Italija je kao gost u Borasu svladala Švedsku sa 69:47.

Na polovici kvalifikacija Hrvatska, Italija i Švedska imaju po dvije pobjede i poraz, dok je Makedonija na dnu s tri poraza.

Hrvatska će u 4. kolu u srijedu gostovati kod Švedske u Stockholmu.

Plasman na EuroBasket ostvarit će osam pobjednica skupina i šest najboljih drugoplasiranih reprezentacija.

Komentara 1

Avatar links
links
06:31 11.02.2018.

da bi pričali o dominaciji morate znati kvalitetu makedonske ženske košarke... ne igra tamo Pero Antić...i ženska košarka je to, čudan sport

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije