Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŠANSE SU 50:50'

Šuker otkrio Rusima: Unatoč novcu i slavi, to mi nije padalo na pamet

Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
05.07.2018.
u 13:22

–  Dvadeset godina vojnički sam živio, nisam znao kad je nedjelja, kad je godišnji, kad je slobodan dan... Nije mi padalo na pamet ponovo ući u taj život. Trenerski život težak je i tu nije stvar u novcu i slavi.

Šanse Hrvatske i Rusije su 50:50, poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker uoči četvrtfinalnog dvoboja Svjetskog prvenstva u subotu u Sočiju.

– Gledao sam Ruse, ali ne želim nikoga posebno izdvajati. Rusija ima vrlo dobre igrače, posebno u obrani i veznom redu. Dobro se brani s gotovo čitavom momčadi. Smatram da su šanse 50:50 – rekao je Šuker gostujući na ruskoj televiziji.

Davor Šuker
1/18

Ruse je zanimalo je li Šuker nakon velike igračke karijere htio biti trener.

–  Dvadeset godina vojnički sam živio, nisam znao kad je nedjelja, kad je godišnji, kad je slobodan dan... Nije mi padalo na pamet ponovno ući u taj život. Trenerski život težak je i tu nije stvar u novcu i slavi. Želim nogometu vratiti na drugi način, kroz administraciju. Ako sam bio veliki igrač i Zlatna kopačka, to ne znači da sam dobar trener. Svaki trener počinje od nule.

Šuker je prokomentirao uspjehe koje Hrvatska ostvaruje u nogometu.

– Otkrit ću vam formulu. Samo 10 utakmica donosi novac od kojega savez može živjeti, a godišnje imamo 190 do 200 utakmica u raznim kategorijama. A ulažemo u sve te selekcije i nikad se nećemo umoriti pomagati. Napravili smo dobar posao kad smo uzeli Rakitića Švicarskoj, Pršu Francuskoj, a Šimunića Australiji. Jedini način je rad i ulaganje – rekao je Šuker koji nije htio komentirati izbacivanje Nikole Kalinića iz momčadi. Kaže da o tome odlučuje izbornik i da se predsjednik Daliću ne miješa u posao.

>> Novinari VL-a o Rusiji

Komentara 15

DE
derin
19:38 05.07.2018.

Ajmo mi dati sve od sebe u subotu, koncentrirati se na utakmicu, nema favorita, rusi ce igrati sa 120%, imati ce publiku uza se. Ostavimo se drugih priča.

DE
derin
19:21 05.07.2018.

Da on vraća kroz administraciju., igra se europsko U-17 u Hrvatskoj, Šukera nigdje kao i cijelo vrijeme, a plaća faraonska. Suci, lokomotiva, komisije, sve pet, dalic je zalutao na klupu, doci ce opet neki novi cacic.

IL
ilija26
18:38 05.07.2018.

Da bar i ovih dana imamo jednog Šukera u reprezentaciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije