Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠ PROGNOZER

Mourinhova izjava digla Engleze na noge: Hrvatima se neće svidjeti

Jose Mourinho
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
05.07.2018.
u 11:14

– Ako gledamo nastup Engleske u četvrtfinalu, onda je to dobro. Ako gledamo kako su odigrali protiv Kolumbije, onda navijači ne mogu biti sretni.

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho nije se baš pokazao kao dobar prognozer na ovom Svjetskom prvenstvu.

Uoči prvenstva podcijenio je Hrvatsku i rekao kako nećemo proći skupinu. Sada opet nije sklon vatrenima. Naime, Mourinho vjeruje kako Englezi, koji su u našem ždrijebu, imaju povijesnu priliku za finale.

– Toliko godina Engleska nije bila u ovoj fazi natjecanja, a onda dobije priliku da u četvrtfinalu igra protiv Švedske, a zatim protiv boljeg iz duela Rusije i Hrvatske. Pa to je zlatna prilika za Englesku – rekao je Mourinho koji se osvrnuo i na tešku pobjedu Engleza nad Kolumbijom.

– Ovisi o tome što gledamo… Ako gledamo nastup Engleske u četvrtfinalu, onda je to dobro. Ako gledamo kako su odigrali protiv Kolumbije, onda navijači ne mogu biti sretni. A i nakon 120 minuta igre nogometaši su sigurno ispražnjeni, posebno emotivno.

Komentara 34

Avatar navijač
navijač
11:23 05.07.2018.

Pa to je povjesna priliks za Hrvatsku a ne za Englesku, boljeg protivnika nismo mogli ni zamisliti.

Avatar Matija22
Matija22
11:29 05.07.2018.

nama još bolje odgovara engleska nego švedska ,mada englezi neće proći šveđane

UM
umnjak
11:20 05.07.2018.

Odlicno. Trener supljak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije