Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTOR NOGOMETA

Legendarni nogometaš komentirao šanse Hrvatske i poručio: Srbija je pokradena

Hrvatska - slavlje protiv Danske
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
05.07.2018.
u 12:02

- U dijelu ždrijeba gdje su Hrvatska, Švedska, Rusija i Engleska te na temelju svega viđenog, kao i na temelju kvalitete momčadi, Hrvatsku vidim u velikom finalu - rekao je Savićević

Dejan Savićević, proslavljeni nogometaš s ovih područja, a danas predsjednik Nogometnog saveza Crne Gore, smatra da će Hrvatska igrati u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

- U dijelu ždrijeba gdje su Hrvatska, Švedska, Rusija i Engleska te na temelju svega viđenog, kao i na temelju kvalitete momčadi, Hrvatsku vidim u velikom finalu - rekao je Savićević za radio-televiziju Crne Gore.

Hrvatska - slavlje protiv Danske
1/18

O drugom dijelu ždrijeba je rekao:

- Žao mi je što će Belgija ili Brazil ispasti već u četvrtfinalu. Ako Cavani neće igrati za Urugvaj, Francuska je veliki favorit.

Osvrnuo se i na nastup Srbije za koju smatra da je oštećena u utakmici sa Švicarskom.

- Nema boljeg primjera. Da je sudac iz Njemačke pogledao snimke, sigurno bi pokazao na bijelu točku nakon prekršaja nad Mitrovićem i čistog jedanaesterca. Nije to napravio, Srbija je izgubila i kasnije je ispala. Tko zna kakav bi epilog bio da je dosuđen penal kod 1:1.

>> Novinari VL-a o utakmici s Rusijom

Komentara 15

DU
Deleted user
12:52 05.07.2018.

Možda je za srbe legendarni. Za hrvate sigurno nije.

Avatar babas
babas
13:31 05.07.2018.

Nismo mi po svemu viđenom baš takvi favoriti u našem dijelu ždrijeba. Mi igramo toplo hladno sa velikim oscilacijama. Manđo i Perišić su daleko od nekadašnje forme. Nema favorita u našem dijelu ždrijeba,svi imaju podjednake šanse. Za Srbiju je dobro rekao,da je oštećena za čisti penal. Nadam se da neće i nas suci tako sasjeći u nastavku SPa.

BL
bla3108
12:52 05.07.2018.

Srbija navija za svog suca jer tako bar ne mogu izgubiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije