Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HNS-A

Šuker objasnio zašto nije bio na finalu Kupa: 'Nemojte me svađati...'

Davor Šuker
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/6
06.06.2017.
u 09:53

- Nisam nestao nego radim svoj posao. Malo sam se preplanirao, bili smo u SAD-u gdje smo imali jako uspješnu turneju

Jedan detalj s nedavnog finala Kupa u Varaždinu brojnim je nogometnim navijačima upao u oko. Na stadionu nije bilo predsjednika HNS-a Davora Šukera što je vrlo neobično za takav događaj pa je medalje Rijeci i Dinamu dijelio izvršni direktor Damir Vrbanović.

Šuker je na jučerašnjoj skupštini HNS-a objasnio zašto ga nije bilo na slavljima Rijeke, prvo u zadnjem kolu HNL-a, a onda i u finalu Kupa.

- Nisam nestao nego radim svoj posao. Malo sam se preplanirao, bili smo u SAD-u gdje smo imali jako uspješnu turneju. Poslije toga sam imao Izvršni odbor Uefe. Nemojte me svađati ni s klubovima niti s ligom, bit ću ubuduće ovdje. Malo su se datumi poklopili. Znate da smo 27. svibnja imali utakmicu s Meksikom, ali uputio sam čestitke gospodinu Miškoviću i svima na sjajnoj organizaciji u Varaždinu - rekao Šuker i dodao:

- Čestitam Rijeci na zasluženoj dvostrukoj kruni, oni su dokaz kako rad u hrvatskom nogometu uvijek dođe na naplatu. Čestitam i Damiru Miškoviću koji je od Rijeke napravio velik klub. A ne sumnjam da će ova dvostruka kruna pobuditi novi motiv kod Dinama.

Komentara 2

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
12:44 06.06.2017.

A zasto ce kod Dinama biti veci motiv, eto kod Hajduka i Osijeka nece biti motiva, jer Sukera nezanimaju ostali klubovi, a on je kao predsjednik HNSa

Avatar Hummer
Hummer
10:08 06.06.2017.

Bio je I Vegasu I kockao se novcima Hrvatskog nogometnog saveza.... A svi znamo sto uz kocku u Vegasu ide...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije