Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUNIŠTIV

Klasnić nakon treće transplantacije: Teško mi je, ali sada mogu normalno živjeti!

Ivan Klasnić
Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
1/6
28.10.2017.
u 15:56

- Teško je prolaziti kroz sve ovo po treći put. Bojao sam se da ponovno neće uspjeti

Ivan Klasnić je prije deset dana obavio i treću transplantaciju bubrega. Njegovi su zdravstveni problemi s bubrezima započeli su 2007. godine, najprije mu je presađen majčin bubreg, ali ga je njegovo tijelo odbacilo nakon samo nekoliko tjedana. 

Uslijedila je druga transplantacija – očeva bubrega, a on je izdržao deset godina. Treći bubreg je bivši hrvatski reprezentativac dobio od stranog donora koji je umro. Nakon prve dvije transplantacije bubrega od članova obitelji stvorena su antitijela, pa nitko iz obitelji nije ni mogao Ivanu ponovno donirati organ.

Ivan Klasnić
1/6

- Teško je prolaziti kroz sve ovo po treći put. Bojao sam se da ponovno neće uspjeti, ali za sada sve izgleda u redu. Napokon mogu normalno živjeti - rekao je Klasnić njemačkom Bildu, a prenosi Goal.

- Uskoro ću opet moći piti vodu , a da je ne moram mjeriti u mililitar - kaže Klasnić koji će sljedeća dva mjeseca morati biti jako pažljiv.

- Moram nositi masku za disanje i ne smijem se puno kretati. Ali uskoro ću moći opet. Više nego ikad prije...

Komentara 9

ST
Starotopoljanin
17:40 28.10.2017.

dragi ivane i ja sam transplatirao bubreg prije osamnaest godina,i hvala mom donaru i dragom bogu do sada je jos sve u redu,tako i tebi i svim doniranim pacijentima zelim sve najbolje,da jos dugo i zdravo prozive ovog kratkog zivota.ivane cuvaj se sada i dobro pezi na sbe.sa srecom.

SG
salkanovicreis56@gmail.com
16:33 28.10.2017.

Drži se,želim ti brz oporavak.

FR
franjo
17:36 28.10.2017.

Neka ti Bog dadne snagu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije