Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolovi u koljenu

Subašić otpao zbog ozljede, Bilić pozvao Blaževića

Reprezentacija (1)
Željko Lukunić/Pixsell
30.08.2010.
u 10:31

Vratar splitskog Hajduka Danijel Subašić neće se priključiti nacionalnoj momčadi zbog ozljede koljena. Izbornik Slaven Bilić kao zamjenu je pozvao Gorana Blaževića.

Prema riječima liječnika hrvatske nogometne reprezentacije i splitskog Hajduka dr. Jurice Rakića, Danijel Subašić obnovio je ozljedu koljena. Nakon utakmice Splita i Hajduka žalio se na bolove i sljedećih nekoliko dana neće smjeti trenirati.

Samim time neće biti na raspolaganju izborniku Slavenu Biliću za prva dva susreta na samom početku kvalifikacijskog ciklusa za odlazak na Europsko prvenstvo 2012. godine, odnosno za utakmice protiv Latvije i Grčke.

Stoga je Bilić poziv uputio čuvaru mreže iz Šibenika Goranu Blaževiću, koji je već u nekoliko navrata pozivan u reprezentaciju Hrvatske. Prvi je poziv dobio prošle godine, za prijateljsku utakmicu Hrvatske i Lihtenštajna u Vinkovcima, a potom je pozvan i za ciklus prijateljskih utakmica u svibnju ove godine.

Komentara 9

Avatar Pak
Pak
11:30 30.08.2010.

Pun je Mirogoj nepogrešivih. :)

Avatar dinameze
dinameze
11:00 30.08.2010.

pitam se da li je naš izbornik čuo(onak usput negdje)za mateja delača e slavene tog dečka si trebao pozvati,ne da popuni broj nego odmah s njim na gol.time bi smo riješili pitanje golmana za sljedećih 20 god.možda griješim ali teško jer ja sam jednostavno NEPOGREŠIV.ha,ha,ha

MI
mirUsvijetu
10:43 30.08.2010.

Je li stvarno upitanju ozljeda Subašića...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije