Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rakitiću 90 minuta

Suarez vodio Barcu do pobjede, Messi se ozlijedio i pauzira 6 do 8 tjedana!

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
26.09.2015.
u 17:56

Messi se ozlijedio u 4. minuti, a nešto kasnije objavljeno je da će pauzirati šest do osam tjedana i da bi se trebo vratiti taman prije El Clasica.

Barcelona je rutinski odradila posao u šestom kolu španjolske lige. Nakon uvjerljivog poraza od Celte (1:4), momčad Luisa Enriquea vratila se na pobjedničke staze i pobijedila Las Palmas sa 2:1. No, ono što će navijači više pamtiti jest ozljeda Lea Messija koji je već u 4. minuti morao primiti liječničku pomoć, pokušao čak i nastaviti, ali u 10. je ipak napustio igru. Bio mu je to peti izlazak u prvom poluvremenu u posljednjih deset godina (svaki put zbog ozljede) te najranije napuštanje utakmice u karijeri.

Odmah je prevezen u bolnicu na pretrage, pojavile su se čak i prve informacije da će pauzirati 3 tjedna, ali njegov otac na društvenim mrežama to je demantirao i napisao da se još uvijek ne znaju detalji. No, nešto kasnije objavljeno je da će pauzirati šest do osam tjedana i da bi se trebao vratiti taman prije El Clasica.

A Barca je i bez njega odigrala dobar susret, a posebno se istaknuo Luis Suarez. Urugvajac je u 25. minuti odlično skočio i glavom zakucao loptu u gol nakon ubačaja Sergi Roberta. S tim rezultatom otišlo se na odmor, a Suarez je nakon devet minuta nastavka pogotkom okrunio još jednu lijepu akciju Katalonaca i zabio na asistenciju Munira.

Imao je do kraja utakmice i nekoliko prilika za hat-trick, ali nije uspio još jednom zatresti mrežu.  U tome mu nije pomogao ni suigrač Neymar koji mu u 66. minuti nije dao priliku da iz jedanaesterca zabije svoje treći gol već je sam preuzeo tu odgovornost, ali je Brazilac pucao visoko iznad gola.

I kada je utakmica ušla u mirne vode i kada su svi samo čekali kraj, Mascherano je pogriješio, izgubio loptu, a Jonathan Viera smanjio je rezultat. Brzo je loptu odnio na centar, ali gosti nisu imali više snage za nešto ozbiljnije, tek jedan dalekometni udarac koji je otišao pokraj gola.

Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu, malo je slabije ušao u susret, ali kako je vrijeme odmicalo, Raketa je igrao sve bolje i preuzeo konce igre u svoje ruke. Barci je ovo peta pobjeda i zasjela je na vrh ljestvice, barem dok Real ne odigra svoj susret protiv Malage.

>>Bayern slavio, Lewandowski poslao novo upozorenje Dinamovoj obrani

Komentara 1

HR
hrvatin
20:59 26.09.2015.

Messiju sve najbolje i brz oporavak,nogomet bez njega je nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije