Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA ORGANIZACIJA

Styria organizirala nogometni turnir za svoje zaposlenike, Večernji došao do finala

Styria turnir
Foto: Pixsell
1/34
05.10.2022.
u 19:26

Na sjajno organiziranom turniru naslov je odnijela slovenska momčad Digital Marketplacea svladavši u finalu Večernji list koji se ipak može pohvaliti da je prvi u Hrvatskoj.

Najveća medijska tvrtka u Hrvatskoj, Styria Media Group, u ponedjeljak je na terenima Dobermana u Zagrebu organizirala malonogometni turnir. Sudjelovale su momčadi tvrtki iz Styrijine grupacije - Večernji list, 24sata, Poslovni dnevnik, Njuškalo i SITS iz Hrvatske te Digital Marketplace iz Slovenije.

Na sjajno organiziranom turniru naslov je odnijela slovenska momčad Digital Marketplacea svladavši u finalu Večernji list koji se ipak može pohvaliti da je prvi u Hrvatskoj.

Na kraju nitko nije bio nezadovoljan jer su svi natjecatelji kao i suci dobili medalje te pehare u raznim kategorijama (najzgodnija ekipa, najbolji navijači, najbolji dresovi...). Nagrade su podijelili glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić i direktor 24sata Goran Gavranović.

Nakon turnira uslijedilo je treće poluvrijeme uz roštilj i janjetinu koje je osigurao PIK Vrbovec. Hrana je bila odlična i tanjuri su se ispraznili u rekordnom roku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije