Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon debija

Strupar: Kramarić mora biti spreman na batine, stoperi su "životinje"!

Soccer - Barclays Premier League - Leicester City v Stoke City - King Power StadiumLeicester City's new signing Andrej Kramaric warms up during the Barclays Premier League match at the King Power Stadium, Leicester. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date:
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
19.01.2015.
u 10:02

– Stoperi u Engleskoj tuku. Kad sam tražio da dosudi prekršaj, sudac mi 
se samo nasmiješio i rekao mi: "Welcome to England". Tako će biti i Krami.

Andrej Kramarić dobio je posljednjih 20 minuta u porazu svoga novog kluba Leicester Cityja od Stokea. Iskusio je englesku atmosferu, više od 30.000 gledatelja na svom stadionu, ali iskusio je i kako se igra u Engleskoj. Čvrsto, brzo, žestoko i bez milosti. Mogao je sudac na kraju dosuditi jedanaesterac na Andreju u sudačkoj nadoknadi, ali samo je odmahnuo rukom.

Dobro došao u Englesku

– Tamo jako teško sviraju penale, čak i prekršaje. Prošao sam sve to što sad Andrej mora proći. Vjerujem da je i on dobio po nogama kao što sam i ja dobivao. I kad sam tražio prekršaj, sudac mi se samo nasmiješio i rekao mi: "Welcome to England". Mora biti spreman na to da će tamo dobiti batine, stoperi su tamo "životinje" – rekao nam je Branko Strupar koji je dio karijere proveo upravo na Otoku.

Prošao je putem koji očito čeka i Andreja, borba za ostanak, privikavanje na drukčiji nogomet.

– Šteta što nisu izvukli barem bod, ali dugo je još do petog mjeseca. A i sve će utakmice biti slične, velika borba u kojoj svatko svakoga može dobiti. Tako je i meni bilo s Derbyjem, mi smo uspjeli ostati u ligi, vjerujem da će i Kramarić s Leicesterom uspjeti, to bi mu puno pomoglo u karijeri. K tome, ojačat će tamo i igrački i fizički. Kad sam došao, mislio sam da sam jak, imao sam 92 kilograma, a onda sam shvatio da nisam uopće jak. Dobio sam posebnog trenera za fizičku pripremu, svaki dan teretana, užas. Ali brzo sam postao puno čvršći. Doduše, imaju oni visokog igrača za skok i borbu, a Andrej bi mogao tehnički nešto napraviti, možda u igri jedan na jedan. I mora biti brz, tamo nemaš vremena ni primiti loptu, a kamoli razmišljati što ćeš učiniti – kazao je Strupar.

Andrejev otac Joža Kramarić vratio se iz Engleske, nije gledao sinov debi na stadionu, već kod kuće na internetu.

Atmosfera je odlična

– Dao je nekakvu iskru kad je ušao, pokušavao nešto i mislim da može biti zadovoljan. Naravno da nije sretan jer nisu pobijedili, ali svime je drugim prezadovoljan. Sjajni su ljudi, atmosfera je odlična, na novom stadionu nema nijednog slobodnog mjesta. A bit će borba za ostanak, očvrsnut će još više – prenio je dojmove Joža Kramarić.

Pred Kramarićem je sad susret FA kupa s Tottenhamom, a onda 31. odlazi na Old Trafford Manchester Unitedu. Ostvarenje snova, što drugo.

>>Kramarić, Kranjčar i Jelavić na dnu. Da sada završava liga, sva trojica naših bi ispala

Komentara 12

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
16:45 19.01.2015.

I domoljubno hendikepirani u Hrvatskoj tuku, kad sam na odmoru na Jadranu tražio mir i spokojnojst, policajac mi 
se samo nasmiješio i rekao mi: "Welcome to Balkan"

Avatar Abcda
Abcda
11:35 19.01.2015.

Oslobadjaj se lopte jer ako krenes u nekakve driblinge koji traju vise od 2 sekunde polomit ce ti obe noge. Ne zaboravi Dudua .

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
17:10 19.01.2015.

EUJanez....okani se laprdanja štedi da Hrvatima možeš vratiti dug Ljubljanske Banke!!!!hihihihihihihihihih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije