Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO U BOLNICI

Stravično: Peterostruki prvak svijeta teško pao i slomio kralježak

Jorge Lorenzo
Foto: Printscreen
28.06.2019.
u 21:46

Lorenzo je izletio u završnici treninga u zavoju broj 7 i ubrzo je prebačen u bolnicu na dodatne preglede

Vozač Honde Jorge Lorenzo propustit će utrku za Veliku nagradu Nizozemske u Assenu, jer je zbog pada koji je doživio na prvom treningu morao ostati u bolnici. Španjolcu je slomljen kralježak.

Lorenzo je izletio u završnici treninga u zavoju broj sedam nakon čega je prebačen u bolnicu na dodatne preglede, prenosi Sportklub.

- Jorge je sada dobro - rekao je timski doktor Charte.

- Doživio je težak pad. Bio je blago dezorijentiran, jako nestabilan. Nisam sasvim zadovoljan onim što su rezultati pokazali. Odlučili smo da, iako nema ozljeda mozga, napravimo pregled kičme magnetnskom rezonancom. Najveća briga je bol koju je osjetio u predjelu pluća, jer je taj problem imao poslije pada u Barceloni.

Lorenzo se neće vraćati na stazu do kraja vikenda.

Kako se navodi u priopćenju, peterostruki svjetski prvak slomio je kralježak. Španjolac će se vratiti u Barcelonu, gdje će obaviti detaljnije preglede i zatim nastaviti s liječenjem.

Video nesreće pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 3

NE
nevinosuđen
06:55 29.06.2019.

... pregled kičme...?? Lektori!? Molim vas prijevod na hrvatski tako da barem mladi nauče ako već mi stariji miješamo sa srpskim! Ili to možda i nije slučajno?

IL
ilija26
07:20 29.06.2019.

I proslu utrku si isto napravio stim da si srusio jos trojicu koja se bore za naslov, odmori malo bolje ti je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije