Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Nogometaš skrivio prometnu nesreću, na mjestu poginulo dvoje mladih ljudi

Joao Maleck
Foto: Screenshot/YouTube
24.06.2019.
u 09:23

Tužilaštvo je u ponedjeljak ujutro potvrdilo da se Maleck nalazi pod istragom zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom

Joao Maleck, 20-godišnji meksički nogometaš koji nastupa za drugu momčad Seville, skrivio je u nedjelju ujutro u Guadalajari prometnu nesreću u kojoj je poginulo dvoje mladih ljudi, muškarac u dobi od 33 godine i sedam godina mlađa djevojka.

Maleck i njegov suputnik također su završili u bolnici, a prema tvrdnjama svjedoka uzrok tragedije bila je neprilagođena brzina.

Nogometaš je, kažu, jurio u svom Mustangu, a da je udar doista bio silovit, potvrđuju i prizori s mjesta nesreće koji otkrivaju da stražnjeg dijela Chevrolet Avea jednostavno nema.

U medijima su se pojavile tvrdnje da je Malcek vozio pijan nakon noćnoga izlaska, međutim još uvijek nema službene potvrde da je bio pod utjecajem alkohola budući da je nogometaš alkotestu podvrgnut po dolasku u bolnicu.

Tamošnje tužilaštvo u ponedjeljak ujutro potvrdilo je da se Maleck nalazi pod istragom zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Ključne riječi

Komentara 8

CH
chemica
09:46 24.06.2019.

Gazda mu kupio Mustanga, ali mozak mu ipak nije uspio nabaviti.

VR
Vrac666
11:41 24.06.2019.

Pod nogom 300 ks a u glavi magarac

ST
Stojaznam
21:17 24.06.2019.

Taj par je cak i dobro prosao kako ljudi umiru u Mexicu... Cak i obicni ljudi, ne kriminalci... Samo malo da opisem vadi im se utroba dok su zivi, guli koza, vadi srce... Anputacija extremiteta oba, na kraju i dekapitacija i to tupom cakijom... Stoga, za Mexico je smrt svakodnevnica, trebali su i nagraditi toga nogometasa, bar je bio brz...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije