Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBZNANIO ODLUKU

Strahonja više neće komentirati suđenje! Nakon pet i pol godina 'oko sokolovo' oprostilo se od HRT-a

Split: MAXtv 1. HNL, 27. kolo, HNK Hajduk - NK Zagreb
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
14.12.2023.
u 00:17

Nije poznato kakvi su daljnji poslovni planovi Marija Strahonje. Prije no što je stigao u HRT bio je umirovljeni sudac s dugačkim stažem u domaćem nogometu. Vrijeme tek mora pokazati što je iduće za 'oko sokolovo'

Mario Strahonja, sudački ekspert i komentator HRT-a, oprostio se od komentiranja suđenja na hrvatskoj nacionalnoj televiziji. Posljednjih je pet i pol godina analizirao sudačke odluke u nogometnim emisijama.

"Nakon pet i pol godina htio bih iskoristiti priliku i zahvaliti Hrvatskoj radioteleviziji na ukazanoj prilici, vama urednicima koji ste sjajno moderirali ovu i ostale nogometne emisije, izvrsnim sugovornicima, mojim prijateljima te svima koji su radili da bi ova emisija ovako lijepo izgledala", rekao je Strahonja pa dodao:

GALERIJA Fantastičan okršaj Borussije i PSG-a na Westfalenu! (1-1) Parižani i Nijemci idu u osminu finala

Split: MAXtv 1. HNL, 27. kolo, HNK Hajduk - NK Zagreb
1/26

"Jednako tako hvala i gledateljima koji su prihvatili moje analize, nekima su se sviđale, nekima malo manje. Međutim, svatko ima pravo na svoje razmišljanje i to je potpuno razumljivo. Svima svako dobro, ugodne trenutke, blagoslovljen Božić te puno uspjeha u novoj godini."

VEZANI ČLANCI:

Nije poznato kakvi su daljnji poslovni planovi Marija Strahonje. Prije no što je stigao u HRT bio je umirovljeni sudac s dugačkim stažem u domaćem nogometu. Vrijeme tek mora pokazati što je iduće za 'oko sokolovo'.

VIDEO Počela prodaja karata za derbi Hajduka i Dinama

Komentara 8

KA
kanđija
01:27 14.12.2023.

Pametan čovjek vodi brigu o sebi i svojoj obitelji kada na pretnje iz Splita nitko nije reagirao od državnih institucija. Dakle huligani i slični mogu što hoće dok policija češka ja.... pa kad neki poludi i napravi neko veće zlo onda blago reagiraju.

MA
Matija100
08:53 14.12.2023.

Tak ti je to. Strahonja daje ostavku jer je Torcida jača od države. Hajduk mora biti prvak ili ćemo opet radit sranja. Policija i sudovi ionak ne reagiraju na njihov huliganizam.

LA
Lajavac
09:55 14.12.2023.

Pretpostavljam da će sad naći nekoga tko nije svojeglav, tko se neće pozivati na "pravo na svoje mišljenje", nego će komentirati kako "narod" traži. Taj će moći putovati po cijeloj Lijepoj našoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije