Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRPSKI VRATAR

Stojković: Najveća prednost Hrvatske je što zna igrati pametno

'Partizan Belgrade's goalkeeper Vladimir Stojkovic gestures during their Champions League Group H soccer match against Sporting Braga at the Braga City stadium October 19, 2010. REUTERS/Rafael March
Reuters/Pixsell
03.09.2013.
u 12:43

- Dobro znamo tko su Modrić i Mandžukić, ne treba trošiti riječi. Ne bojimo ih se, ali poštujemo ih - poručio je vratar srpske reprezentacije

Povratnik u reprezentaciju Vladimir Stojković, koji će gotovo braniti vrata Srbije u dvoboju protiv Hrvatske svjestan je teškog posla koji ga čeka.

- Nije ovo utakmica kao ostale, malo je veći teret jer igramo s Hrvatskom. Narod očekuje pobjedu, mi nemamo neke šanse za kvalifikacije, ali tenzija postoji - kazao je Stojković.

Netko od srpskih novinara, ne znamo mu odakle mu to, kazao je da Hrvati pričaju kako nemaju motiv igrati protiv Srbije.

- Hrvatska ima motiv, pred početak utakmice, na zagrijavanju će vratiti motiv. Hrvati omalovažavaju utkamicu kako bi skinuli teret, to su nebuloze da nemaju motiv protiv nas - navukao se Stojković na nelogično pitanje.

Puno pametnije je bilo pitati ga odakle mu prije najveća opasnost. Prijete mu ponajbolji igrači Reala i Bayerna.

- Dobro znamo tko su Modrić i Mandžukić, ne treba trošiti riječi. Ne bojimo ih se, ali poštujemo ih, tako je sa svim igračima Hrvatske. Ali, u petak ih želimo pobjediti, ako oni nas pobjede pružit ćemo im ruku - kazao je Stojković.

Ne opterećuje se porazom Hrvatske protiv Škotske, ta utakmica nije nikakav pokazatelj Srbiji.

- Iskreno, ona utakmica Hrvatske sa Škotskom ne može nam biti mjerilo. Hrvatska je mogla kiksati i protiv Makedonije, tako da je neki kiks bio očekivan. Hrvatska zna igrati na rezultat, pametno, ima iskustva, to je možda njihova najveća prednost - rekao je Stojković.

Njega očekuju zvižduci od navijača, Stojković nije omiljen lik kod pristaša Crvene Zvezde. Gorostasni vratar nije ni trznuo kada je govorio o ozračju.

- Svjesni smo da ova utakmica, na našu nesreću, ništa ne odlučuje, jer imamo male šanse. Siguran sam da će Marakana biti, ako ne puna, onda barem približno tome. Ozračje će biti dobro, nadam se pravo nogometno - zaključio je Stojković.

>> Ivanović: Nije Hrvatska manje kvalitetna zbog kiksa protiv Škota

>> Marković: Ne bojim se Srne, pa je li vidio kako sam zabio...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije