Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme za odmor

Što radi Livaja nakon odlaska iz reprezentacije? Uočen na putu ka svome omiljenom mjestu

Split: Navijači dočekali igrače Hajduka na Poljudu nakon osvojenog nogometnog Kupa
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
09.06.2023.
u 19:11

Premda mnogi nogometaši biraju više egzotične destinacije za odmor, Marko Livaja je poznat po svojoj privrženosti Splitu. Stanovnici grada mogu ga ovih dana vidjeti na nekoliko lokacija koje često posjećuje

Marko Livaja otišao je iz reprezentacije i neće igrati u polufinalu Lige nacija protiv Nizozemske 14. lipnja. Obzirom da trenutno ima vremena za odmor (do 19. lipnja), odlučio se za sebi očito najdražu lokaciju. Naime, stanovnici Splita mogli su vidjeti napadača Hajduka kako se biciklom vozi prema Trajektnoj luci na putu ka Dvornikovim dvorima i omiljenom kafiću, a poznato je kako mu je omiljena plaža ona na Zvončacu.

Premda mnogi nogometaši biraju više egzotične destinacije za odmor, Livaja je poznat po svojoj privrženosti Splitu. Ljeti igra mali nogomet na bazenu Jadrana i odmara sa starim društvom.

GALERIJA Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening na Rujevici

Split: Navijači dočekali igrače Hajduka na Poljudu nakon osvojenog nogometnog Kupa
1/12

Podsjetimo, Livaja je otišao iz momčadi nakon što ga je nekolicina navijača koja je gledala trening hrvatske nogometne reprezentacije na riječkoj Rujevici počela vrijeđati, psovati i govoriti mu da "ode iz reprezentacije". Na to je Livaja reagirao verbalnom raspravom koju su prekinuli zaštitari i policija.

VEZANI ČLANCI:

Livaja je sa terena otišao vidno uznemiren, vrativši se tek da se ispriča dječaku kojeg je ranije nenamjerno pogodio loptom. Livaja nedugo zatim rekao kako odlazi iz reprezentacije. "Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir", kazao je.

VIDEO Kovačić o Livaji: Jako ružna situacija i vrijeđanje. Bilo je puno djece

Komentara 20

Avatar Zgubider..
Zgubider..
19:42 09.06.2023.

Jedino dobro u toj cijeloj situaciji je da se taj incident dogodio u Rijeci, a ne u Zagrebu! Ne mogu ni zamisliti što bi bilo da je bio Zagreb u pitanju...

PA
Pašić
20:07 09.06.2023.

Molimo redovita izvješća o tome da li je piškio i kakio

JF
Jure_Francetić
19:31 09.06.2023.

Trebalo bi mu izvadit zrno graška ispod madraca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije