Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavili polufinale

Pašalić o Livaji: 'Žao mi je što ga nema. Ostali smo bez najboljeg igrača HNL-a'

Rijeka: Vlašić i Pašalić na konferenciiji za medije Hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/8
09.06.2023.
u 17:37

"Osuđujemo ispad, animozitet treba ostaviti sa strane. Ovdje smo svi s istim ciljem, da predstavljamo domovinu i ostvarimo najbolji rezultat", rekao je Mario Pašalić koji je zajedno sa suigračem Nikolom Vlašićem govorio o stanju o reprezentaciji i pripremama za nadolazeće polufinale protiv Nizozemske

Hrvatski reprezentativci Mario Pašalić i Nikola Vlašić u petak su na konferenciji za medije govorili o polufinalu Lige nacija i protivničkoj momčadi. Mario Pašalić otvorio je konferenciju. Potvrdio da je bio zadovoljan svojom klupskom sezonom, no kada je upitan o budućnosti nastupa u klubovima skrenuo je razgovor na reprezentativne utakmice. "Sad sam u reprezentativnom dresu, tu treba odraditi posao, a onda ćemo vidjeti", kazao je.

Komentirali su i slučaj Livaja. "Tužan sam zbog toga kako se to sve odvilo. Poštujem njegovu odluku, ali mi je žao što ga nema. Ostali smo bez najboljeg igrača HNL-a i čovjeka koji je zabijao i asistirao na Svjetskom prvenstvu. Osuđujemo ispad, animozitet treba ostaviti sa strane. Ovdje smo svi s istim ciljem, da predstavljamo domovinu i ostvarimo najbolji rezultat", rekao je Pašalić.

VEZANI ČLANCI:

Aktualne događaje kratko je komentirao i Vlašić rekavši: "Žao mi je što se to toliko komentira. Imamo povijesnu šansu za zlato u Ligi nacija. Očekujemo da se koncentriramo na to."

"Imamo dvije bronce i srebro s velikih natjecanja, bilo bi lijepo da se uzme i zlato. Nema pritiska, ali tu smo i naravno da ćemo pokušati doći do najboljeg rezultata", rekao je Vlašić o nadolazećim reprezentativnim utakmicama. "Cilj je bio povratak u europska natjecanja i u tome smo uspjeli", zaključuje hrvatski reprezentativac.

VIDEO Kovačić o Livaji: Jako ružna situacija i vrijeđanje. Bilo je puno djece

Komentara 5

MA
Matija100
18:48 09.06.2023.

Jedino je najbolji u broju postignutih golova iz penala. Treba pitat suce zašto.

T2
Tomo_20
18:32 09.06.2023.

Hahaha najlosiji da!!

Avatar Cornelius
Cornelius
20:21 09.06.2023.

Najbolji igrač HNLa, ha ha.... A drugi najbolji je garant Pašalić, kaj ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije