Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC

Stipi Miočiću propala nova borba, sada je otkriven pravi razlog

Stipe Miočić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
05.04.2019.
u 12:42

U intervjuu koji je jedan od Jonesovih trenera Mike Winkeljohn dao za Submission Radio, problem je bio novac

Jon Jon će ipak u idućem meču nastupiti u svojoj kategoriji i to protiv Brazilca Thiaga Santosa. Ideja da bi se mogao boriti u mega meču protiv Stipe Miočića je zagolicala maštu javnosti, no očito je negdje zapelo…

U intervjuu koji je jedan od Jonesovih trenera Mike Winkeljohn dao za Submission Radio, problem je bio novac. UFC nije ponudio dovoljno novca svom prvaku da ode u višu kategoriju i bori se protiv najuspješnijeg UFC teškaša u povijesti, piše Fightsite.

Stipe Miočić
1/6

- Ja sam mislio da se mi borimo protiv Santosa čitavo vrijeme - izjavio je Winkeljohn u intervjuu te je nastavio:

- Nemam pojma je li UFC uopće bio involviran u pregovore ili se Jon samo zafrkavao… Ali mislim da bi UFC morao platiti mu mnogo novca za taj dvoboj. Oni su ti koji žele zarađivati puno novca, tako da ne mogu niti kriviti Jona što i on sam želi zaraditi mnogo.

Jonesova objava o mogućem meču s Miočićem je vjerojatno bio njegov način pritiska na poslodavce i posljednji pokušaj da izvuče bolju ponudu.

- Njega nije briga radi li se o zanimljivom meču ili ne. Njemu je bitan izazov. Ako je mega novac prisutan u teškoj kategoriji, mislim da će on otići tamo. Čini mi se da je sada posvećen čišćenju svoje kategorije, želi ostati aktivan što je više moguće i prebiti sve protivnike. Želi stvoriti impresivnu ostavštinu.

- Mislim da je naučio mnogo iz prošlosti, čini mi se da je fokusiran, u dvorani provodi puno više vremena nego ranije. A kada Jones zaista trenira, kada je konstantno u dvorani, vidjeli ste to u meču s Gustafssonom, to je onda zastrašujuće - zaključuje suvlasnik slavne Jackson-Wink Akademije u Albuequerqueu.

UFC 239 se održava u srpnju za vrijeme tradicionalnog Internacionalnog UFC vikenda, a Jones i Santos su naš “main event”.

>> Pogledajte razgovor s Cro Copom na Večernji TV-u

Ključne riječi

Komentara 3

AN
AnteizmalogZGa
14:07 05.04.2019.

Svi se boje Stipe Miočića.

GR
gragakarlovac
13:22 05.04.2019.

Stipe je svoje zaradio. ne ide mu se u ove druge organizacije jer UFC najbolje dijeli novac.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
13:24 05.04.2019.

Ima li osim mene još sličnih koji požele da Danu White pozove Bog k sebi ili da ga jednostavno pregazi autobus ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije