Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna borba

Conor želi dionice UFC-a, imaju ih i glumci, komičari...

04.04.2019.
u 15:23

McGregor se nije mogao dogovoriti s UFC-om pa ih je htio ostaviti u uvjerenju da su ga izgubili, a s njim i priliku za veliku zaradu – kazao je Habib

Premda se, barem putem Twittera, umirovio, Conor McGregor ne prestaje sa svojim promotivnim “aktivnostima”, bolje reći provokacijama.

Kako mu, očito, vrag ne da mira, na svojem je Twitteru lajavi Irac objavio sliku Habiba Nurmagomedova s njegova vjenčanja pri čemu je njegova supruga potpuno prekrivena neprozirnim bijelim velom i sve je to potpisao s: “Pa tvoja supruga je zapravo ručnik”.

Kada je shvatio da je pretjerao, da ga čak i fanovi optužuju za islamofobiju i rasizam, Conor je uklonio tu fotografiju i potpis, ali dovoljno kasno da to vide deseci tisuća “followera”.

Poput ljubomorne žene

A bila je to pomalo djetinjasta reakcija na ono kako je Nurmagomedov prokomentirao njegovo navodno umirovljenje, a poručio mu je da se ponaša kao “ljubomorna žena koja stalno govori mužu da će otići, ali zapravo nikamo ne ide”.

A sve to, zapravo, ide u prilog svima onima koji vjeruju da se Conor McGregor nije oprostio od MMA borbi i da samo vješto taktizira i manipulira ne bi li za eventualnu “povratničku” borbu dobio na desetke milijuna USD.

Uostalom, očito je da ga jako žulja onaj poraz od Nurmagomedova, doživljen podčinjavanjem u četvrtoj rundi, jer da nije tako, onda Dagestancu ne bi poručio sljedeće:

– Ne boj se uzvrata, ti mali prestrašeni štakoru.

Pored Habiba, koji je o tome govorio prigodom gostovanja na jednom moskovskom fakultetu, ni predsjednik UFC-a Dana White također ne misli da se McGregor umirovio. Whitea to raduje i zacijelo već razmišlja o kombinacijama s kim bi ga mogao spariti.

– McGregor se nije mogao dogovoriti s UFC-om pa ih je htio ostaviti u uvjerenju da su ga izgubili, a s njim i priliku za veliku zaradu – kazao je Habib.

White: Srest ću se s Conorom

– Postoje neke stvari koje Conor želi riješiti sa mnom u četiri oka i mi ćemo se, vjerojatno, u nekoliko idućih tjedana i sresti i, nadam se, nešto dogovoriti – obznanio je Dana White i dodao:

– McGregor je zapeo u želji da bude suvlasnik UFC-a, no ne moram vam reći da ni jedan Michael Jordan kao igrač nije bio suvlasnik NBA lige. Conor jest vrlo vrijedan za ovaj sport i naš brend, no postoje i drugi način kako da ga učinimo zadovoljnim.

No, Dana White zaboravio je spomenuti da je Michael Jordan danas vlasnik jednog od NBA klubova (Charlotte), ali i da svoje UFC dionice imaju slavni kuhar Guy Fieri, tenisačice Maria Šarapova i Serena Williams, komičari Conan O’Brien i Jimmy Kimmel, glumci Ben Affleck, Mark Wahlberg i Sylvester Stallone, ali i najpopularniji igrač američkog nogometa Tom Brady.

Doduše, sve su to zapravo klijenti velike menadžerske agencije WME-IMG koja je 2016. kupila UFC od braće Fertita za četiri milijarde USD. Možda je, onda, rješenje u tome da McGregor dozvoli WME-IMG-u da i njega zastupa u svijetu novca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije