Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CONOR LAŽOV

Sve za lovu! Bahati Irac poručio: 'Vidimo se u oktogonu"

Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
04.04.2019.
u 14:50

Podsjetimo, ovog tjedna je baš nakon te objave o odlasku u mirovinu rivalstvo McGregora i Nurmagomedova ponovno zaiskrilo. McGregor je, kao što to gotovo uvijek biva, prvi krenuo s provokacijama objavivši fotografiju s Habibovog vjenčanja te je njegovu suprugu cinično prozvao ručnikom

Conoru McGregoru nikad nije dosadno. Tek tjedan dana nakon što je objavio kako ide u mirovinu kontroverzni Irac je na svojem poprilično aktivnom Twitter profilu objavio kako se vraća u oktogon, no barem je u odnosu na ranija prepucavanja s prvakom lake Habibom Nurmagomedovim ova objava imala pozitivniji ton.

"Želim ići naprijed uz sve svoje fanove, neovisno o vjeri te tome tko su i što su. Svaka vjera nam pruža izazov biti najbolja verzija sebe. Ovo je jedan svijet, svijet za sve nas. Vidimo se u oktogonu" stoji u objavi bivšeg prvaka lake i perolake.

McGregoru je rijetko tko vjerovao da će otići iz oktogona, bez obzira na to što je ovog puta Irčevo umirovljenje zbog odličnog posla s Proper Twelve viskijem imalo čak i logičnu podlogu. Čak je u javnost izašao i predsjednik UFC-a Dana White koji je izjavio kako McGregor objavljuje umirovljenje samo kako bi više zaradio od iduće borbe, što se u konačnici ispostavilo točnim.

Podsjetimo, ovog tjedna je baš nakon te objave o odlasku u mirovinu rivalstvo McGregora i Nurmagomedova ponovno zaiskrilo. McGregor je, kao što to gotovo uvijek biva, prvi krenuo s provokacijama objavivši fotografiju s Habibovog vjenčanja te je njegovu suprugu cinično prozvao ručnikom zbog tradicionalne marame na glavi koja znači u Dagestančevom životu budući da je vrlo religiozan.

McGregor je svoju objavu obrisao, no i dalje je ostala u medijima jer ju je netko već sačuvao, a Nurmagomedov, naravno, nije dozvolio dati na sebe. Uzevši u obzir nedavne optužbe upućene za silovanje nazvao ga je silovateljem.

Za Conora je ovakva situacija bingo, jer dok drugi ljudi gaje sve više i više mržnje prema njemu on inkasira sve veće i veće brojke. Upravo je takvu kontroverzu uspio postići i lani kada je kolicima razbio staklo autobusa te je UFC to besramno promovirao. Za razliku od toga perioda barem možemo biti sretni da netko nije nastradao, kao što su tada deblji kraj izvukli Michael Chiesa i Ray Borg.  

McGregoru suspenzija koju je zadobio upravo zbog napada na autobus ističe u subotu, no u oktogon sigurno neće toliko brzo. Iako se prošlog tjedna činilo da će Nurmagomedov idućeg protivnika saznati nakon borbe Maxa Hollowaya i Dustina Poiriera za privremeni pojas, McGregorova umiješanost čini cijelu priču kompliciranijom. Zapravo i nije toliko komplicirana kad bismo gledali iz gledišta Whitea koji je svjestan kako je revanš s McGregorom barem deset puta unosnija opcija za Habiba nego li Poirier ili Holloway. Možda i nije pošteno, ali se isplati!

>>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Komentara 3

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:02 04.04.2019.

Najveći šljam je Dana White, pa sjetimo se šta radi Stipi Miočiću najboljem teškašu u povijestu UFC -a ?

Avatar stef99
stef99
15:36 04.04.2019.

Ti bolesnici sa trulog zapada, ni neznaju koliko su jadni i gljupi, fuj ...... ba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije