Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO SE NA TWITTERU

Stipe Miočić objavio velike vijesti za nastavak karijere: Navijači su u potpunom deliriju

Zagreb: Stipe Mio?i? družio se s obožavateljima u Reebok Fight Shopu
Igor Soban/PIXSELL
15.01.2023.
u 21:01

Stipe Miočić još uvijek nije za 'staro željezo', vrlo vjerojatno ćemo ga opet gledati u kavezu

Hrvatsko-američki UFC borac Stipe Miočić na veliko veselje svojih navijača ipak neće u mirovinu, nego se nastavlja boriti pod okriljem UFC-a, barem prema objavi na Twitteru. UFC je ovih dana otpustio Francisa Ngannoua te mu oduzeo pojas prvaka teške kategorije, a organizirat će borbu za novog prvaka.

Tako će se 4. ožujka na UFC 285 priredbi naći Jon Jones i Ciryl Gane, a mnogi su se pitali što je sa Stipom Miočićem, smatraju da je nepravedno zapostavljen od strane UFC organizacije. Međutim, čelni čovjek Dana White je izjavio kako je u kontaktu sa Stipom, a njegova objava ulijeva optimizam. 

- 4. ožujka, sviđa mi se. Mene čeka pobjednik u srpnju - napisao je Stipe i nagovijestio da je dobio novu priliku da osvoji naslov teškaškog prvaka. 

 

 

U kolovozu će Miočić napuniti 41 godinu, a nije se borio od ožujka prošle godine kada je doživio nokaut od Ngannoua. 

Komentara 4

MI
Miko33
10:02 16.01.2023.

Kad ga je Ngannou nokautirao prije 2 godine mislio sam da više nikad neće ući u ring.

Avatar links
links
09:01 16.01.2023.

Kako samo čovjeka marginaliziraju, preskaču.... samo zato jer je normalan, ne krevelji se, ne drogira, ne iskače po mrežama

DU
Deleted user
09:50 16.01.2023.

Sad kad je otišao Ngannou vraća se 🤣🤣 Ali i ova oba su prejaka za Stipu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije