Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC-OV TEŠKAŠ

Stipe Miočić se vraća u ring? 'Potpiši ugovor, ja sam vatra koju nećeš ugasiti'

Stipe Miočić
Reuters/Pixsell
28.10.2022.
u 20:33

Bones je posljednji meč imao u veljači 2020. kada je pobijedio Dominicka Reyesa i obranio pojas prvaka poluteške kategorije, a nakon toga je odlučio promijeniti diviziju.

Fanovi slobodne borbe još čekaju na teškaški debi Jona Jonesa. Američki borac je izvan oktogona već više od dvije pol godine.

Bones je posljednji meč imao u veljači 2020. kada je pobijedio Dominicka Reyesa i obranio pojas prvaka poluteške kategorije, a nakon toga je odlučio promijeniti diviziju, piše Croring.

Tijekom ljeta mnogo se govorilo kako bi se Jones mogao vratiti borbama u meču za privremenog prvaka teške kategorije protiv Stipe Miočića, no izgleda kako tada nije bilo zainteresiranih.

Prošlog tjedna je Dana White izjavio kako se Jones ove godine neće vraćati u kavez, a nedavno je Francisov trener Eric Nicksick ispričao kako se Ngannou u svom povratničkom meču nakon operacije koljena želi dogodine boriti protiv Bonesa.

No Jonesova posljednja objava na Twitteru je vrlo zanimljiva:

‘Ja donosim svu toplinu Stipe Miočiću, imam onu ​​vatru koju nikada ne bi mogao ugasiti. Potpiši ugovor za UFC 282′.

Pa ako je ugovor spreman, što se može zaključiti iz Bonesove objave, onda je pitanje za koga se Miočić sprema.

Naime, Stipe često na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije i snimke s treninga.

Ključne riječi

Komentara 1

CE
centirion
21:13 28.10.2022.

Kad pofali lova ! Problem je to ! Drš se Stipe, bit će bolje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije