Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li ovo kraj?

Šok za UFC fanove: Stipe Miočić se ne vraća u oktogon i završava karijeru?

Zagreb: Stipe Mio?i? družio se s obožavateljima u Reebok Fight Shopu
Foto: Igor Soban/PIXSELL
04.11.2022.
u 08:54

'Stipe je dosta tih i privatan tip, nikada nije pravio veliku stvar oko svoje karijere, ne bi začudilo da se oprosti.'

Ako je vjerovati novinskim natpisima i komentarima, hrvatsko-američki MMA borac Stipe Miočić bi iduće godine mogao završiti svoju uspješnu i bogatu karijeru. 

Poznati MMA novinar Ariel Helwani piše kako UFC želi organizirati borbu između prvaka teške kategorije Francisa Ngannoua i Jona Jonesa koji još uvijek čeka debi u kategoriji, nakon što je prije više od godinu dana objavio da prelazi u teškaše.

Ngannou se oporavlja od teške ozljede i može se boriti najranije početkom 2023. godine, a čini se da UFC želi spektakl između njega i dugogodišnjeg prvaka poluteške kategorije, a tu se naš borac nikako ne uklapa.

 

 

S obzirom na to da Miočić skoro isključivo želi borbu protiv Jonesa, barem prema neformalnim informacijama iz njegove ekipe, takav scenarij mogao bi značiti i kraj njegove karijere. Stipe ima 40 godina, a u slučaju da ne dogovori novu borbu do ožujka iduće godine, proći će dvije godine od teškog poraza od Ngannoua. 

>> Potukli se Boysi i Torcida

Komentara 1

Avatar Psychlist
Psychlist
11:40 04.11.2022.

Ako i bude tako, odmori se - zaslužio si! Vrhunski prvak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije