Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV JONA JONESA

Stipe Miočić objasnio zašto se vraća u ring, njegovu borbu mnogi proglasili najvećom u povijesti

Stipe Miočić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
02.10.2023.
u 15:18

Američki borac hrvatskih korijena uskoro će se boriti protiv Jona Jonesa i uvjeren je u svoju pobjedu. Kaže da se vraća borbama jer se voli boriti s najboljima

Stipe Miočić gotovo dvije i pol godine nije se borio, još od poraza protiv Francisa Ngannoua, ali to će se promijeniti 12. studenog. Hrvatsko-američki borac tada će na UFC-ovom eventu 295 odmjeriti snage s Jonom Jonesom, u borbi koju mnogi proglašavaju najvećom u povijesti ove organizacije. Miočić je u razgovoru za MMA Junkie otkrio razloge povratka.

- Puno je razloga zbog kojih sam se odlučio na povratak. Želim se boriti s najboljima. Volim se boriti i natjecati. Moja posljednja borba nije se odvila onako kako sam planirao. Sad je vrijeme za povratak i pobjedu, rekao je Stipe.

Osvrnuo se i na činjenicu da Ngannoua više nema u UFC-u, da je otišao u boks i čeka ga borba protiv Tysona Furyja.

- Drago mi je zbog njega i želim mu sve najbolje. Borit će se protiv jednog od najvećih boksača svih vremena i želim mu sve najbolje. Naravno da nije favorit, ali isto tako mislim da nije bez šansi. Francis udara jako i ako mu dobro sjedne udarac, može pobijediti. U borbi je uvijek sve moguće, zaključio je Stipe.

 
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije