Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠANSE 50:50

Stipe Miočić dobio veliki kompliment uoči borbe s Jonom Jonesom

Stipe Miočić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
28.09.2023.
u 14:27

– Taj meč je 50-50. Dvaput sam se borio protiv Miočića i znam koliko je dobar borac. Možda tako ne izgleda, ali Stipe je jako čvrst i snažan. A ja to dobro znam – naglasio je Francis Ngannou

Najveća svjetska MMA organizacija za posljednji kvartal 2023. organizira nekoliko velikih eventa, a nama će posebno zanimljiv biti UFC 295 priredba koja će se 11. studenog održati u New Yorku.

Američko-hrvatski borac Stipe Miočić pokušat će protiv Jona Jonesa vratiti pojas UFC-ova prvaka teške kategorije, piše Croring.

Stipe se borbama vraća nakon dvije i pol godine nakon što je u ožujku 2021. nokautom u drugoj rundi izgubio protiv Francisa Ngannoua.

Kamerunski udarač je početkom godine napustio UFC-a, te je potpisao za PFL, a potom i dogovorio boksački meč protiv Tysona Furyja.

Ngannou se nedavno osvrnuo na borbu za UFC-ov naslov prvaka teške kategorije.

– Taj meč je 50-50. Dvaput sam se borio protiv Miočića i znam koliko je dobar borac. Možda tako ne izgleda, ali Stipe je jako čvrst i snažan. A ja to dobro znam – naglasio je Francis Ngannou, a za mogući njegov okršaj s Jonesom kaže:

– Nemam ništa protiv borbe protiv Jonesa. Možda bi se mogli boriti za nekakav pojas, ali taj meč bi bio veći od naslova. Još uvijek tinja nada da se ta borba može dogovoriti, premda znam da će biti teško. Bio bi to velik izazov.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije