Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIPE MIOČIĆ:

Bit ću prvak u teškoj kategoriji i ništa me neće zaustaviti!

Stipe Miočić
Foto: Facebook
19.08.2015.
u 12:08

'Velik i izdržljiv nije ništa novo za mene. Znam da će biti teško završiti Bena, ali to je izazov. Radujem se tome.'

Stipe Miočić ipak neće sljedeći dobiti priliku boriti se za UFC-ov naslov protiv Fabricija Werduma. Brazilac će se ponovno naći u oktogonu s Cainom Velasquezom, dok će hrvatsko-američki teškaš snage odmjeriti s Benom Rothwellom. Andrei Arlovski bori s Frankom Mirom.

Miočić je bio razočaran ovakvom odlukom, ali još jedan protivnik više neće ga obeshrabriti u pohodu na UFC-ov pojas.

- Bit ću prvak u teškoj kategoriji. Doći ću do tog cilja i ništa me neće zaustaviti. Želio sam se boriti za naslov u sljedećoj borbi, ali čini se da ću morati ostvariti još jednu pobjedu prije nego dobijem priliku boriti se za pojas - rekao je Miočić i nastavio:

- Ako moram učiniti još jedan korak i pobijediti još jednog jakog protivnika, neka bude tako. Ništa me neće spriječiti u osvajanju naslova i učinit ću sve što je potrebno.

'Firefighter' je pun samopouzdanja uoči dvoboja s Rothwellom.

- Pogledajte sve s kojima sam se dosad borio. Velik i izdržljiv nije ništa novo za mene. Znam da će biti teško završiti Bena, ali to je izazov. Radujem se tome. On je čvrst momak i uopće ga ne podcjenjujem. Jedino mi je na umu ta pobjeda... Ben je čvrst i veteran je, ali ja ću pobijediti bez obzira na sve.

>> Više o borilačkim sportovima čitajte na Croring Magazine

>> Sad je i službeno, Stipe Miočić se borit protiv bena Rothwella!

Komentara 1

GU
General_U
12:43 19.08.2015.

sretno stipe nadam se pobjedi i borbi za naslov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije