Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLUŽA ODLUČIO

Stipe Mandalinić zasad 'preživio', Luka Stepančić gleda EP na TV-u

Stipe Mandalinić (1)
Foto: nph/ Alterphotos
30.12.2013.
u 10:00

Luka Stepančić ove je sezone igrao dosta promjenjivo i toga je koštalo mjesta za Europsko prvenstvo. Da neće vidjeti Dansku, moglo se naslutiti već na turniru u Norveškoj kamo je Goluža zvao Kopljara i Buntića.

Hrvatska rukometna reprezentacija završila je prvi dio priprema za Europsko prvenstvo koje 12. siječnja počinje u Danskoj. Nakon prvog dijela priprema Slavko Goluža, izbornik reprezentacije, odlučio je da više ne računa na Lovru Šprema, Luku Stepančića i Sandra Obranovića.

Na Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj prije godinu dana Goluža je vodio Šprema i Stepančića. No ovoga su puta prednost dobili iskusniji, Ivan Ninčević na lijevom krilu te Denis Buntić na mjestu desnog vanjskog pucača.

Luka Stepančić ove je sezone igrao dosta promjenjivo i toga je koštalo mjesta za Europsko prvenstvo. Da neće vidjeti Dansku, moglo se naslutiti već na turniru u Norveškoj kamo je Goluža zvao Kopljara i Buntića. No Luka je barem imao veliku minutažu u CO Zagrebu, za razliku od Buntića koji je u poljskom Kielcu više sjedio na klupi nego što je igrao.

Sandro Obranović bio je otkriće sezone. Da nije bilo stanke zbog ozljede šake, možda bi bio u prednosti u odnosu na Josipa Valčića. S obzirom na to da je Obranović puno bolji u obranu, a nešto slabiji u napadu, Goluža se odlučio za mlađeg Valčića koji bi trebao u nekoliko minuta odmoriti Duvnjaka ili Vukovića.

Pripreme se nastavljaju 2. siječnja, također u Umagu. Priključit će se Drago Vuković, Blaženko Lacković i Domagoj Duvnjak koji su još 26. prosinca igrali za svoje klubove u njemačkoj ligi. Na EP će Goluža voditi 17 igrača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije