Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO, JAKO OPASNO

Štimac nakon velike pobjede poslao upozorenje vatrenima

Hrvatska - Argentina
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
22.06.2018.
u 06:30

- Još jednom smo pokazali da imamo raskošne igrače, sada vidimo da imamo momčad koja je spremna odigrati i vatreno i hladnokrvno, pametno i nogometno vješto.

Veličanstvenu pobjedu Hrvatske nad Argentinom 3:0 za Večernji je komentirao bivši hrvatski izbornik Igor Štimac.

- Argentina je pored Hrvatske izgledala kao mlaka vodica, jednostavno se vidjelo da Messi ne može sam vući ovu reprezentaciju, jednostavno to je momčad koja nema potrebnu kvalitetu da se suprostavi našoj momčadi - rekao je Štimac pa nastavio:

- Još jednom smo pokazali da imamo raskošne igrače, sada vidimo da imamo momčad koja je spremna odigrati i vatreno i hladnokrvno, pametno i nogometno vješto. No, u ovom trenutku nikako ne bi bilo dobro da smo euforični, ali nitko nam ne brani da budemo puni samopouzdanja, uvjereni u svoju klasu i mogućnost. Moramo potvrditi prvo mjesto u skupini a onda, nas očekuje jako, jako opasna utakmica. 

Hrvatska - Argentina
1/13

- Znam, sad će netko reći to nije Franuska, ali Danska ili Australija mogu biti prave mine. Mi smo tradicionalno dobri protiv velikih reprezentacija, a male su nam kroz povijest bile opasne. 

- Mi ćemo u taj dvoboj ući kao favorit, očekivanja navijača će biti još veća, no vjerujem da su Modrić, Mandžukić, Rakitić i ostali dovoljno sazrijeli i da je ovo turnir kojeg ćemo po njima pamtiti.

Komentara 28

LI
Lisitza
07:48 22.06.2018.

"Veličanstvenu pobjedu Hrvatske nad Argentinom 4:0 za Večernji je komentirao bivši hrvatski izbornik Igor Štimac." Novinaru, koju si ti utakmicu gledao?

SA
samograd
07:59 22.06.2018.

Bilo koji povod ili razlog za domoljublje ili homogenizaciju Hrvata ,mediji i sva ta nazovi intelektualna "elita"to odmah zagušuju.Od domoljublja su napravili sprdnju a zna se da se tako lakše vlada i manipulira .Al uzalud vam trud svirači! Flak slijedećuu utakmicu ćemo dobiti 4:0,sinoć je bilo0:3 za Hrvatsku .

Avatar southman
southman
09:13 22.06.2018.

Za razliku od Štimca Modrić i društvo jako dobro znaju da Danska nije "mali protivnik " !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije