Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
On još nije Messi

Štimac: Bude li i dalje tako vrijedan, zvat ću Halilovića

Alen Halilović Josip Bašić U17 (1)
Tino Jurić/Pixsell
10.10.2012.
u 20:59

- Apeliram na medije da budu na zemlji. Alen nije Messi, ne treba pretjerivati

Hoće li Štimac pozvati Alena Halilovića za iduću prijateljsku utakmicu, dati mu pet minuta i tako otkloniti dvojbe za koju će reprezentaciju igrati?

- Alen je veliki talent, no treba ga pustiti da se razvija u Dinamu, a to je i usko vezano uz reprezentaciju. Bude li i dalje vrijedan kao dosad, sigurno će doći do razdoblja da ga se pozove i u najbolju nacionalnu vrstu – rekao je Štimac, ali je potom i naglasio: - Apeliram na medije da budu na zemlji. Alen nije Messi, ne treba pretjerivati. Koliko je samo Messija nestalo nakon sličnih medijskih najava! Treba Haliloviću pomoći da se normalno razvija, njegova nadarenost nije upitna. Ali koji dan nakon debija s Hajdukom, igrao je za kadete Dinama, koje je Osijek "preslušao" i pobijedio 3:0! Pa tko to onda igra za Osijek?! Imamo, dakle, niz talenata, samo s njima treba biti oprezan, ovo je najosjetljivije razdoblje za njihovu karijeru.

Inače, još se ne zna mogući suparnik za prijateljsku utakmicu sredinom studenoga. A možda utakmice i ne bude, Štimac nije baš pobornik okupljanja reprezentativaca za prijateljske susrete u vrijeme kad su se zahuktale sve lige.

>>>Halilović i Bašić pridružili se Gudeljevim izabranicima

>>>Sušić: Halilović će igrati za Hrvatsku

Ključne riječi

Komentara 1

MA
matildica
22:24 10.10.2012.

umijesto da stvori standardnu jedanaestoricu koja bi bila uigrana štimac vrluda i traži pacijhente na kojima bi mogao zajedno sa mamičem zaraditi reprenzentacija im je privatna prčija pa se pitam dokle če ovako pa se pitam dokle če ovako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije